Dostal jsem se k fotkám, které nikdo nedokážeme určit. Zajímalo by mne, co to může být.
pterodactyll
napsal(a):
Dostal jsem se k fotkám, které nikdo nedokážeme určit. Zajímalo by mne, co to může být.
Zvláštně se tam "popraly" a nakombinovaly ty geny několika mutací. Já na místě chovatele bych si to nechal a pokračoval úzskou příbuzenskou, protože pokud by se podařilo zvýraznit kresbu, tak v modré, nebo fialové by to mohlo vypadat velmi zajímavě.
pterodactyll
napsal(a):
z uvedených fotografií se kloním k modifikaci (případně vlivu metebolismu v období růstu peří) a nikoli mutaci. Více fotografií celého ptáka i sourozenců by toho asi napovědělo více, v každém případě bude nejdůležitější vzhled po celkovém přepeření.
Kombinace více mutací je zřejmá.
JoPe
napsal(a):
Zvláštně se tam "popraly" a nakombinovaly ty geny několika mutací. Já na místě chovatele bych si to nechal a pokračoval úzskou příbuzenskou, protože pokud by se podařilo zvýraznit kresbu, tak v modré, nebo fialové by to mohlo vypadat velmi zajímavě.
Chovatele osobně neznám,ale slíbil mě fotky po přepeřeni.Tak je potom dodám. Zarazilo mě,že má u nich roselu. Tedy u starých,snad to přežijí. Také tu mám různá zbarvení,ale já to chovám v hejnu. Tohle jsem ale ještě neviděl.