Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.11.2021 18:39
pterodactyll

XXX.XXX.9.10

Dostal jsem se k fotkám, které nikdo nedokážeme určit. Zajímalo by mne, co to může být.

11.11.2021 20:25
JoPe

XXX.XXX.82.6

pterodactyll napsal(a):
Dostal jsem se k fotkám, které nikdo nedokážeme určit. Zajímalo by mne, co to může být.

Zvláštně se tam "popraly" a nakombinovaly ty geny několika mutací. Já na místě chovatele bych si to nechal a pokračoval úzskou příbuzenskou, protože pokud by se podařilo zvýraznit kresbu, tak v modré, nebo fialové by to mohlo vypadat velmi zajímavě.

11.11.2021 21:04
vabl

XXX.XXX.0.251

pterodactyll napsal(a):

z uvedených fotografií se kloním k modifikaci (případně vlivu metebolismu v období růstu peří) a nikoli mutaci. Více fotografií celého ptáka i sourozenců by toho asi napovědělo více, v každém případě bude nejdůležitější vzhled po celkovém přepeření.
Kombinace více mutací je zřejmá.

11.11.2021 21:48
lupus4

XXX.XXX.205.61

pterodactyll napsal(a):
Tohle jsou rodiče.

jestli chová v hejnu...tak bych tam dal "pravděpodobně...asi "

taky jsem zvědav co to bude ...

12.11.2021 07:04
pterodactyll

XXX.XXX.92.7

lupus4 napsal(a):
jestli chová v hejnu...tak bych tam dal "pravděpodobně...asi "

taky jsem zvědav co to bude ...

Také jsem se ptal, má to ale po párech, takže rodiče jsou jistí.

12.11.2021 09:34
pterodactyll

XXX.XXX.92.7

JoPe napsal(a):
Zvláštně se tam "popraly" a nakombinovaly ty geny několika mutací. Já na místě chovatele bych si to nechal a pokračoval úzskou příbuzenskou, protože pokud by se podařilo zvýraznit kresbu, tak v modré, nebo fialové by to mohlo vypadat velmi zajímavě.

Chovatele osobně neznám,ale slíbil mě fotky po přepeřeni.Tak je potom dodám. Zarazilo mě,že má u nich roselu. Tedy u starých,snad to přežijí. Také tu mám různá zbarvení,ale já to chovám v hejnu. Tohle jsem ale ještě neviděl.

Přidejte reakci

Přidat smajlík