Papoušíček šedokřídlý - chovné zařízení

Papoušíček šedokřídlý
Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.11.2021 21:13
dpapoušci

XXX.XXX.24.26

Dobrý den, nemohli by jste mi sem pod tento příspěvek poslat fotky vašich chovných zařízení pro papoušíčky (klece, budky, atd..).
Předem děkuji za reakce :)

14.11.2021 11:27
hzp

XXX.XXX.83.72

Není to žádná věda, už je nemám, ale choval jsem je v 70 cm klecích a šli tam krásně. Budky klasické ležaté pro andulky a v pohodě, první sezonu od tří párů přes 30 mladých. Bohužel druhou sezonu od 4 párů asi 8 mladých, 2 zabili, pak se pocuchali i sourozenci mezi sebou. Stejnou zkušenost má i kamarád, od ročních ptáků mraky mladých, u stejných chovných párů kteří jsou starší měl problémy stejné jako já. Zrušil jsem je, fakt se mi nechtělo dívat na bezprsté kusy.
Tak to je moje zkušenost.

15.11.2021 13:51
dpapoušci

XXX.XXX.49.145

hzp napsal(a):
Není to žádná věda, už je nemám, ale choval jsem je v 70 cm klecích a šli tam krásně. Budky klasické ležaté pro andulky a v pohodě, první sezonu od tří párů přes 30 mladých. Bohužel druhou sezonu od 4 párů asi 8 mladých, 2 zabili, pak se pocuchali i sourozenci mezi sebou. Stejnou zkušenost má i kamarád, od ročních ptáků mraky mladých, u stejných chovných párů kteří jsou starší měl problémy stejné jako já. Zrušil jsem je, fakt se mi nechtělo dívat na bezprsté kusy.
Tak to je moje zkušenost.

já je chovám už několik let a vždy jsem je rozmnožoval jen v létě, tak mě zajímalo v čem je nejlepší je mít v zimě aby mohli mít mladý, a moji ptáci vždy vysedí každé mládě a zorně se starají :) a od 3 páru jestli jste měl 30mladých za zimu, tak to chudáci ptáci, to jste je docela týral ;)

15.11.2021 19:46
hzp

XXX.XXX.83.72

2 hnízda jsou týrání? Co to melete člověče?

Přidejte reakci

Přidat smajlík