Mníšek lutino

Prodám Mníška šedého lutino - Prodám liché kusy mníšků lutino po sestavení...
2300 Kč
Ponúkam mladého samca papoušička brýlatého (Forpus conspicillatus) a samičku papoušička, šedokridleho (Forpus coelestis).
Ďalej ponúkam krásnych samcov Pyrrhura lepida - modré vtáky po dánskych rodičoch a samice Pyrrhura molinae molinae. Kontakt: bryluk@centrum.cz, +421905946958
Po dohodě přivezu nepříbuzné, harmonizující páry, většinou import, 2019-2020. Vše s DNA.
1,1 Lori Tmavý, červená forma, Pseudeos fuscata, import Loro Parque 25.000,-Kč/pár
1,1 Lori Zelenoocasý, Lorius chlorocercus, samec import Loro Parque 18.000,-Kč/pár
1,1 Lori mnohobarvý zelenopáskový, Trichoglossus haematodus haematodus, import SK 9.000,-Kč/pár
2,2 Lori mnohobarvý horský, Trichoglossus haematodus moluccanus, import SK 7.000,-Kč/pár
Můžu dovézt papoušky nádherné, letošní jaro, bez určení pohlaví. A letošní korelu straku, nejspíš 0.1, po bělohlavé matce.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Doveziem:1,0 penant modrá straka,0,1 penant strieborná,1,0 rozela červený opalín,0,1 rozela lutino,rubino,červený pastel,1,1 rozela prírodný pastel.Všetko 2021.
Bělohlavé korely straky. 2,0 letošní kroužkované z venkovní voliéry.
Tel. 776 851 492
Můžu přivézt korelu bělohlavou 0,1 r.2019, a pastelface 1,0 2021.
Korely pastelface perlové 0,2 letošní kroužkované.
Zebřičky černolící letošní kroužkované.
Tel. 776 851 492
Peter1212
XXX.XXX.142.112
Po dohodě přivezu pár papoušku horských samec 09 samice bez kroužku
Pravidelný odchov 731016105
Zdenda2208
XXX.XXX.34.157
Zdenda2208
XXX.XXX.34.157
Mám zájem o texasky 771163599
Peter1212
XXX.XXX.193.183
beobeo
napsal(a):
Zdravím , můžete prosím poslat váš email? Díky
bytypb@gmail.com
Peter1212
XXX.XXX.193.183
maxa
napsal(a):
Peter1212 jak je starý chovný pár a cena.Děkuji.Koupím senegalce a žlutotemenné,
bytypb@gmail.com
dnes jsem byl také na burze. Potěšilo mě, že dnes měla většina lidí "náhubky". Na druhou stranu mě trochu zamrzelo, že aspoň v době konání burzy nevyměnili pořadatelé ptákům v jejich kulaté voliéře vodu. Možná by stačilo umístit misku s vodou mezi starými bidly a ne přímo pod bidlem. Mimochodem ta bidla by možná také chtěla občas vyměnit za nová.
corvuscorax
napsal(a):
dnes jsem byl také na burze. Potěšilo mě, že dnes měla většina lidí "náhubky". Na druhou stranu mě trochu zamrzelo, že aspoň v době konání burzy nevyměnili pořadatelé ptákům v jejich kulaté voliéře vodu. Možná by stačilo umístit misku s vodou mezi starými bidly a ne přímo pod bidlem. Mimochodem ta bidla by možná také chtěla občas vyměnit za nová.
No a pak ze lide nemaji starosti. No a ty nahubky nas nespasi. Me zas potesilo, ze se vse zdrazuje. Jinak burza pekna,vse slo u me do vykupu.
molousek
napsal(a):
Burza dnes dobrá.
Prodáno vše co jsem mėl na stole.
Účast menší,za mě spokojenost.
A aké vtáky ste predával?
pokec
napsal(a):
Zdravím. Jaké ceny měl výkup?
6:20 jeden výkupca andulky nebral a druhý dával 30 kč.
exotchov
napsal(a):
No a pak ze lide nemaji starosti. No a ty nahubky nas nespasi. Me zas potesilo, ze se vse zdrazuje. Jinak burza pekna,vse slo u me do vykupu.
Tak to je hezké že všichni vaši ptáci skončili ve výkupu . To jste nemohl zkusit něco prodat na stole? Opravdu '' chovatel ''...
clok
XXX.XXX.57.161
lavice
napsal(a):
30 kč? Hurá a všichni do výkupu. Nedal bych jim ani pero. Hrůza a děs. Neoplatí se vůbec chovat.
ze vykup dava malo tak se neoplati chovat ?.ja myslel ze se to dela pro radost chovatele a jako super konicek dotycneho..jinak ti co vidi jen zisk a je jim jedno za co tak at jdou nekam
clok
XXX.XXX.57.161
kubanec
napsal(a):
Buďte rádi za výkup kam by jste ty doslova tuny papoušků dávaly.......
Vykup at klidne je,je to i dobre...ale reakce byla na vetu ze se to neoplati delat kdyz jsou male ceny v tom vykupu..a to je preci blbost ne