Našel se papoušek, rosela pestrá, v Olomouci

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Niki1989

17.11.2021 12:28
Niki1989

XXX.XXX.27.27

Dobrý den, NAŠEL se papoušek, rosela pestrá, v Olomouci, na kroužku CZ 5,5 14 20359. Nález oznámen městské policii, sdílíme přes různé fb stránky atd, ale majitel se neozývá.
Kontaktovali jsme taky EXOTU Olomouc a to jak přes facebook tak emailem, ale nedostalo se nám odpovědi.
Jsem zklamaná, kdo jiný než místní organizace chovatelů by se tím měl zabývat??? Běží nám čas. Papouška budeme mít doma ještě asi týden a potom ho MP převeze do záchranné stanice, tam sice bude mít péči, ale majitele už nikdo hledat nebude!!!
Prosím, pokud máte nápad kam se ještě obrátit, rádi bychom ptáčka vrátili majiteli.

Neregistrovaný uživatel

18.11.2021 17:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Těžko radit,ale je obdivuhodná vaše starost i když zřejmě nepovede ke zdárnému konci.Rozela má 7let tak je docela možné,že o ni někdo ztratil zájem.

alfonzo

18.11.2021 17:57
alfonzo

XXX.XXX.0.243

Niki1989
Dobrý den,zkuste dát lístečky s telefonem do obchodních center kde mají inzertní nástěnky u vchodu,také čekárny u doktora jsou fajn,čas od času tam na nějaké info narazím.Papoušek vypadá zdravě,věkově mladý,rosely žijí při dobrém zacházení 35 let.
V inzerátu uveďte celý název "rosela pestrá červenopastelová" ,číslo kroužku mít majitel nemusí poznamenané.Ještě zkuste najít telefon na chovatelskou organizaci,tam se to mezi chovateli rozkřikne.

Neregistrovaný uživatel

19.11.2021 15:59
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

alfonzo napsal(a):
Niki1989
Dobrý den,zkuste dát lístečky s telefonem do obchodních center kde mají inzertní nástěnky u vchodu,také čekárny u doktora jsou fajn,čas od času tam na nějaké info narazím.Papoušek vypadá zdravě,věkově mladý,rosely žijí při dobrém zacházení 35 let.
V inzerátu uveďte celý název "rosela pestrá červenopastelová" ,číslo kroužku mít majitel nemusí poznamenané.Ještě zkuste najít telefon na chovatelskou organizaci,tam se to mezi chovateli rozkřikne.

Ještě jste zapomenul na "kriminální ústředna pátrá".

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.11.2021 16:24

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Ještě jste zapomenul na "kriminální ústředna pátrá".

Jak vtipné 🙄 každopádně poradil víc než vy

Neregistrovaný uživatel

19.11.2021 16:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jak vtipné 🙄 každopádně poradil víc než vy

A máte našplháno! Přesně od vás je to očekávané-vy se asi rád staráte o druhé,ale mě klidně vynechejte dík.

alfonzo

19.11.2021 16:43
alfonzo

XXX.XXX.0.243

JT106
Tímto potvrzujete svoji omezenost,jak jsem uvedl v jiném vláknu.Ten tazatel hledá v dobré víře pomoc pro papouška a jeho majitele,nikoli výjevy retardovaných jedinců u klávesnice.No nic,je svoboda projevu,každý se jeví jak mu do vínku příroda dala.
Pac a pusu posílá alfonzo.

Neregistrovaný uživatel

19.11.2021 16:51
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Alfonzo bravo máte za1-nejlepší rada roznést tel.kontakt po celém okolí.Tak to mě opravdu nenapadlo!

alfonzo

19.11.2021 17:00
alfonzo

XXX.XXX.0.243

JT106
Já vím,že jste srandista,máte inzerát na ifauně,ten si přečte více lidí než na nástěnce v prodejním centru.
Hoďte si vaše telefonní číslo do vyhledávače a uvidíte kolik lidí ho zná.
Nejhorší smrt je z vyděšení na základě smyšlenek.
Ať se daří.

20.11.2021 09:37

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
A máte našplháno! Přesně od vás je to očekávané-vy se asi rád staráte o druhé,ale mě klidně vynechejte dík.

Co to tady blábolíte dědo? Alfonza neznám tudíž si nepotřebuji šplhat nicméně oproti vám aspoň věcně poradil kdežto vy jste se zmohl na těžko radit a ironickou poznámku o kriminální ústředně.
PS: -nejlepší rada roznést tel.kontakt po celém okolí. A tímhle jste mě dojal nejvíc 😂 víte i paranoia se dá léčit,stačí navštívit odborného lékaře z oblasti psychologie 😉

23.11.2021 19:42
Moudivláček

XXX.XXX.67.120

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Co to tady blábolíte dědo? Alfonza neznám tudíž si nepotřebuji šplhat nicméně oproti vám aspoň věcně poradil kdežto vy jste se zmohl na těžko radit a ironickou poznámku o kriminální ústředně.
PS: -nejlepší rada roznést tel.kontakt po celém okolí. A tímhle jste mě dojal nejvíc 😂 víte i paranoia se dá léčit,stačí navštívit odborného lékaře z oblasti psychologie 😉

"Už se perou ?"

Přidejte reakci

Přidat smajlík