Přeji všem hodně chovatelských úspěchů v roce 2022 a né jen v něm 😉. Martin
Uživatel s deaktivovaným účtem

Milý chovatelia,
dovoľte mi zaželať Vám príjemné prežitie Vianočných sviatkov
a šťastný nový rok 2022!
Vážení kolegové, chovatelé ale i ti co chováte přítele do rodiny,
i já vám chci popřát krásné prožití svátků vánočních a úspěšné vykročení do roku 2022.
Přeji Všem hlavně zdraví, které je nejdůležitější, pokud je zdraví mohou fungovat i další věci.
Diskuzi na fauně přeji co nejméně arogancí a věcné témata, které pomohou spoustě chovatelů.
A samozřejmě Všem chovatelům, úžasné odchovy a splnění snů v roce 2022.

Vánoční zázrak v Austrálii. Album s nahrávkami nejvíce ohrožených ptáků překonalo v prestižním žebříčku ARIA Charts i ty největší hudební hvězdy. Píseň mizejících se umístila v TOP 5 a první várka desek se úplně vyprodala.
Článek
Lemčík zlatý, papoušek vlaštovčí, kakadu arový nebo medosavka žlutečná. Jen pár příkladů celkem z 53 nejohroženější druhů ptáků v Austrálii, kteří minulý týden zvládli porazit i TOP interprety této doby a jejich vánoční hity jako Mariah Carey a její Merry Christmas, Michaela Buble, ale i skupinu ABBA, Billie Eilish nebo Justina Biebera.
Přeji Všem krásné prožití svátků vánočních a aby se v Novém roce nejen ptáci ,ale všichni živí tvorové dožili roku 2023 a dalších let a nevymřeli ,většinou k vůli lidské činnosti.
alfonzo

XXX.XXX.0.243
Hezké Vánoce,hlavně zdraví všem milovníkům zvířátek přeje Alfonzo.
Krásne sviatky a šťastlivý nový rok všetkým chovateľom.
Hlavne veľa zdravia prajem.
Krásné prožití Vánočních svátků,šťastný Nový rok a mnoho chovatelských úspěchů přeje Karel Valeš.
Krásné vánoční svátky a v novém roce hodně zdraví, štěstí a chovatelských úspěchů.
Přeji všem chovatelům hodně zdraví,chovatelských úspěchů,pevné nervy a hodně štěstí v osobním životě.
Arantinga sluneční 😁. Rok 2022 ještě nezačal a dnes první mládě, teď mám dilema jakým kroužek dát 😁. Sourozenci budou o rok starší. 😁

Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
napsal(a):
PF 2022
Nic ve zlém ale celá Angela M.....l.
Všem také přeji mnoho chovatelských úspěchu hlavně zdraví a nezapomeňte kolegové sny se mají plnit 😉