Rejlacek

XXX.XXX.34.81
9.1. bude Sobotka. Bude tam výkup.
Rejlacek

XXX.XXX.34.81
Jaká bude cena za andulky nevíte.
Dobrý den, po dohodě přivezu na prodej:
Pyrura červenobřichý 1,0 pohlaví určeno DNA, kroužkovaný, rok 2021, odchov pod rodiči. Rozumná cena.
Tel.: +420 607 821 623
Po dohodě přivezu na prodej:
Aymaru pruhovaného 1,0 cremino rok 2021, kroužkovaný, pohlaví určeno DNA. Cena dohodou.
Tel.: +420 607 821 623
Sakra lidi...přestaňte řešit výkupy a začněte na ty burzy chodit a prodávat...člověk shání TCB andulky a ty nejlepší jsou ve výkupu za 250kč !!!. Na burze jsou "rádoby" TCB za 600kč ??? Borec vedle střílí TCB za 350kč a během chvilky je vyprodán. Jako opravdu je Vaším cílem chovat ptáky pro výkup ??? V tom případě bych se nad existencí takového chovu zamyslel....
malmikov@seznam.cz
napsal(a):
Jo Jo to je těžký když jsou chovatelé nenažraný,,,
Koupil jsem dvě samičky zeber za 250 kč proto že jsem je potřeboval.
A co mu zůstalo tak to dal do výkupu za 40 možná za 50.
To je vše špatně na stole natáhnout cenu a co neprodám šup výkup.
Můj názor.
ale Mildo, vedle jsi mel samice za 80kc kus, chtel jsi tyhle tak je máš, okus dal byli další zebry
Já třeba to co nejsem schopen prodat z domu a nebo na stole vůbec nechovám . Kdybych měl svoje odchovy nosit do výkupu , to bych v celé věci naprosto vyhořel a nebavilo by mě to . Dřív jsem jim taky něco ze svých odchovů odnesl , ale dnes už jsem se zařídil tak , že mám kde ptáky podržet až do jara a na jaře člověk prodá všechno . Chovat pro výkup není chovatelství ale množení . Můj názor který nikomu nevnucuji .