Holoubek diamantový

Prodám Holoubka diamantového - Prodám 5 kusů samečků holoubků diamantových,...
150 KčKika17
XXX.XXX.165.117
Zdravím, má otázka zní zda se může chovat spolu stejné pohlaví holoubků diamantových?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Můžete všechno, je ale otázka jaký to bude mít smysl??
Uživatel s deaktivovaným účtem
Kika17
napsal(a):
Zdravím, má otázka zní zda se může chovat spolu stejné pohlaví holoubků diamantových?
Pokud tam pak přidáte jen jednoho holoubka opačného pohlaví, není v tom problém.
Předpokládám, že nechcete chovat?
Jony666
XXX.XXX.213.29
Dobrý den, máme voliéru 1,20x1x2. Je v ní jeden pár andulek, a chtěli by jsme přidat páreček zebřiček a korel. Můžou být v době toku společně, nebo je mám ve správnou chvíli oddělit?
děkuji za odpovědi
Jony666
napsal(a):
Dobrý den, máme voliéru 1,20x1x2. Je v ní jeden pár andulek, a chtěli by jsme přidat páreček zebřiček a korel. Můžou být v době toku společně, nebo je mám ve správnou chvíli oddělit?
děkuji za odpovědi
To je voliérka (no, spíš větší klec) jen na ten pár andulek. Rozhodně ne na korely!
Ani ty zebřičky bych tam nedávala. Vím o dost případech, kdy zebřičky přišly o nohy...
Jony-666
XXX.XXX.213.29
Dobrý den,
omlouvám se... klec má rozměr 1,2x2x2m.
Děkuji,
P.
Jony-666
napsal(a):
Dobrý den,
omlouvám se... klec má rozměr 1,2x2x2m.
Děkuji,
P.
Pak bych tam dala pár korel a buď ještě pár andulek nebo třeba i 2 samečky andulek, pokud nebudete chtít tolik mláďat.
Jony-666
XXX.XXX.213.29
Moc děkuji,
je pro páření potřeba více jedinců aby si mohly vybrat?
děkuji
Jony-666
napsal(a):
Moc děkuji,
je pro páření potřeba více jedinců aby si mohly vybrat?
děkuji
Korely se párují dobře i bez výběru mezi více partnery. Andulky s tím taky nemívají problém.
Jony-666
XXX.XXX.213.29
Moc děkuji
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Jony-666
napsal(a):
Moc děkuji
Hlavně nedělat vědu z normálu-co si takhle něco vyhledat.
Horák lutino
napsal(a):
Také jsem to zkoušel ,ale vždy to špatně dopadlo, andulky samice jsou (svině).Jen můj názor, někdo to může mít jinak a odchovává .
Asi jste měl smůlu na potvory. Chovám andulky už přes 19 let a po začátečnické chybě v mých 12 letech (2 páry a budky v různé výšce), jsem s nimi nikdy neměla problém. Faktem teda je, že chovám běžně 3-5 samic a k tomu 4-12 samců navíc jen na okrasu, tak zda se to v tom hejnu ta případná agrese rozmělní?
Jednu dobu jsem je měla i s korelami a papoušky zpěvavými. Všichni měli odchov. Nyní je chovám ve voliéře, kde po úhynu samice je tam s nimi i samec neofémy modrohlavé a dole běhají 3 křepelky čínské a vše ok. Jediné zjištění - při větším počtu měly tendenci odhánět korely od krmení. Ale do budek jim nikdy nešly. Měly dostatek těch svých.