Dovezu 1.0 Pyrura cervenobrichy2021 s DNA stáří 5 měsíců cena 3000 Kč Rozela žlutohlava 0.1 rok 2026 cena 1000kč.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
mara35- ta žlutohlavá rok 2026 je jarní???
alfonzo

XXX.XXX.0.243
JT106
Ta se teprve vylíhne,už to ví dopředu,jede na pětiletky.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
mara35
napsal(a):
No mělo tam být 2016 jsem si nevšiml 🙂
OK
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
lesamon
napsal(a):
Změna termínu na TRHY v Přerově. Od března 2022 se budou TRHY konat vždy třetí neděli v měsíci. To znamená že Trhy se budou konat 20.3.2022 spolu s Blešíma trhy dohromady. Je to napsané na internetu.......Je tam i napsaná nová cena pro prodejce a dosti vysoká.....
Takže se chystá "velká" konkurence pro Kroměříž!!
lesamon
napsal(a):
Změna termínu na TRHY v Přerově. Od března 2022 se budou TRHY konat vždy třetí neděli v měsíci. To znamená že Trhy se budou konat 20.3.2022 spolu s Blešíma trhy dohromady. Je to napsané na internetu.......Je tam i napsaná nová cena pro prodejce a dosti vysoká.....
Jistě poradíte , kde jste to vyčetl
lesamon
napsal(a):
Nás chovatele, ale TRHY nezajímají. Setkání chovatelů bude každou 2. neděli v měsíci, tak jak zde byl dán odkaz na stránky pořadatelů.
Pokud by byl vážný zájem dovezl bych chovný pár Alexandru velkých je možné vidět ještě jejich poslední mladě
dedokarol
napsal(a):
Priveziem samca penanta červený pastel/zlatý pastel,burky prírodné,ružové.Kanáriky čevené samcov aj samičky.
Dobrý večer,písal som Vám do sprav ohľadom kanárikov na čo ste nereagoval,mám záujem o červených kanárikov,mohol by ste my poslať prípadne kontakt aby sme sa dohodli,ďakujem.
lesamon
napsal(a):
zdravím...přerovská burza jede dál ve svých obvyklých termínech tzn. 2. a 4. neděli v měsíci. Bleší trhy na výstavišti v Přerově s náma nemají nic společného. Relevantní informace o přerovské burze vám poskytnou jen dva lidé. Jedním z nich jsem já - Ota Schmidt anebo Honza Pohanka, nikdo jiný!!! V případě jakýchkoliv nejasností se na mě můžete obrátit na tel 607038331...děkuji
dedokarol
napsal(a):
Dobrý večer,každý pýta samostatné samice.Aká bude situácia uvidím až na burze.
Dobrý večer,najskôr tu spomínate čo poveziete na burzu,keď má človek záujem neviete zo slušnosti ani odpovedať na súkromnú správu ktorú som Vám napísal 6.1.22 a teraz sa sťažujete že každý chce iba samice,mali ste tam napísať že samostatné samice kanárikov nepredáte ale tak nejak,odkiaľ to má človek vedieť že samostatné samice kanárikov nepredávate iba v pároch neh má v tom každý jasno,ďakujem že ste reagoval tak podráždene,
čo by som od takého kritika nečakal.
5008

XXX.XXX.228.41
terentete
napsal(a):
Burza super,a buzy nie sú o množstve ďudí,ale o kolektýve a porozumení.
Amen