Dobry den,
chcem poprosit niekoho, kto sa nachadza v rovnakej situacii ako ja. Chovam desat druhov amazonanov, uz viac ako desat rokov. Do konca minuleho roka som pracoval ako administrativny pracovnik, co mi pri tomto hobby maximalne vyhovovalo. Vedel som zabezpecit mojim vtakom pravidelnu starostlivost a krmenie na vzdy rovnaky cas.
Od zaciatku roku 2022 som zamesnany vo firme, kde pracujem na 3 zmennom modely. Ranna - poobedna - nocna. Prosim vas najde sa tu niekto taky, kto robi v takomto modely a chova papagaje? Ide mi hlavne o to, ako teraz krmit. Neviem krmenie zabezpecit na rovnaku hodinu.
Mam obavu ze rozhodim pravidelny program a vtaky budu z toho zmetene a prestanu hniezdit alebo sklbat sa. Do teraz som krmil raz za 24 hod. + pocas dna som doplnal krmenie roznymi pamlskami.
Ako krmite vy ked pracujete na zmeny? Budem vdacny za kazdu radu.
Dakujem
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Myslím si,že to problémy dělat nebude.Nový harmonogram je téměř totožný s tím na jaký vaši svěřenci byli zvyklí,jen při odchovech musíte zvýšit péči.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Já chodím krmit cca ta 13.-17.hod. (dle toho jak mi děti usnou, apod.), ale občas jdu už i dopoledne a že by to byl problém, jsem si na papoušcích nevšimla.