Prodám rozela zlutohlavá lutino

Prodám Roselu pestrou lutino - Prodám rozela zlutohlavá lutino tříletý same...
2000 KčTo
XXX.XXX.149.75
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
To
napsal(a):
Prosím o pomoc s určením pohlaví.
Děkuji všem.
Máte 1,1.
To
XXX.XXX.177.47
Děkuji.
Také jsem řešil pohlaví u mých rosel ,pořád jsem si nebyl jistý na 100 % tak jsem si nechal udělat DNA ,stálo mě to 250Kč a snad zachráněnou sezonu ,jinak si počkejte do jara a může se Vám stát, že budete chovat rok i více třeba dva samce. Já jsem si také myslel, že to poznám ,ale vždy to poznat nejde, 90% je na jistotu málo. A hádání z fotografií je jako věštění z křišťálové koule. JIRKA.
PapaAus
napsal(a):
Za mě je to pár...u rosel pestrých se koukám na okolí očí. Samec má peří téměř až k oku a samice mají kolem oka většinou ještě kůži a pak peří. Zatím mi to vždy vyšlo...takže za mně je to pár.
Jak tipujete tyto rubina ?
Zemjanek
napsal(a):
U rubin to není úplně vždy jasné... Jak zadavatelovi tak ty Vaše mi přijdou jako samice... S peřím okola oka nesouhlasím, chce se to zaměřit na tvar hlavy, postoj a zobák... Z fotky toho zase tolik nevykoukáte...
Jsou to moje chovné samice. Dal jsem to na ukázku, protože výše uvedené rozlišovací znaky velmi často neplatí. Záleží na selekci nejen zbarvení, ale i pohlavního výrazu, ale někdy je zapotřebí zvolit kompromis.
Vkládám ještě několik fotek jejich přímých potomků,"vnoučat,pravnoučat a prapravnoučat" v různém věku.
JoPe
napsal(a):
Jsou to moje chovné samice. Dal jsem to na ukázku, protože výše uvedené rozlišovací znaky velmi často neplatí. Záleží na selekci nejen zbarvení, ale i pohlavního výrazu, ale někdy je zapotřebí zvolit kompromis.
Vkládám ještě několik fotek jejich přímých potomků,"vnoučat,pravnoučat a prapravnoučat" v různém věku.
Krásní ptáci, moc pěkně se na ně kouká...
Btw co sem vyhrál za správné určení pohlaví 🤣🤣🤣...? Jedno mladé? 🤔😉😆
Zemjanek
napsal(a):
Krásní ptáci, moc pěkně se na ně kouká...
Btw co sem vyhrál za správné určení pohlaví 🤣🤣🤣...? Jedno mladé? 🤔😉😆
Děkuji, je dobře, že máte smysl pro humor. No když jsou to samice, tak od nich společné mladé nebudou, takže jistější to bude domluvit se zadavatelem vlákna, tam to spíš vypadá na 1,1
JoPe
napsal(a):
Děkuji, je dobře, že máte smysl pro humor. No když jsou to samice, tak od nich společné mladé nebudou, takže jistější to bude domluvit se zadavatelem vlákna, tam to spíš vypadá na 1,1
Teď jste mě přecenil, tak dalece můj smysl pro humor nesahá... Opravdu jsem myslel jejich potomka🙃🤨🙄(samozřejmě buď jedné nebo druhé) 🤣🤣🤣👍🦜🦜🦜
JoPe
napsal(a):
Tak se v létě ozvěte,, až budu vědět jak to dopadlo.
Děkuji za nabídku, ale orientuji se na strakaté faktorové penanty... Rubino mám jen jeden pár z nostalgie. Přeji ať to dopadne co nejlépe a ať je na jaře aspoň chvíli stabilní počasí, také bych rád letos už nějaký zajímavější odchov...
To
XXX.XXX.252.109
Přátelé, jen pro info, je to tedy pár 👍