Přijmeme papoušky, hledáme

Do azylu zvířat jsme přijali staršího samečka Amazoňana Modročelého a hledá...
Já netopím, tak doufám, že budou mít mí papoušci rozum a začnou koncem března.
Ale počasí je špatné, je moc teplo a slunečno, doufám, že to nebude jako loni, Prosinec a leden teplo ,únor a březen i duben zima a chladno. Králováci se mi už krmili. O Alexandrech radši ani nemluvím.
A jak jste na tom vy?
Budky jim nechávám, protože v nich a na nich nocují, hlavně alexandři a proto jim neomrzají nožky.
Když jim je kamarád odstranil, stejně mu někteří nanesli na zem a zasedli.
Horák lutino
napsal(a):
Já netopím, tak doufám, že budou mít mí papoušci rozum a začnou koncem března.
Ale počasí je špatné, je moc teplo a slunečno, doufám, že to nebude jako loni, Prosinec a leden teplo ,únor a březen i duben zima a chladno. Králováci se mi už krmili. O Alexandrech radši ani nemluvím.
A jak jste na tom vy?
Budky jim nechávám, protože v nich a na nich nocují, hlavně alexandři a proto jim neomrzají nožky.
Když jim je kamarád odstranil, stejně mu někteří nanesli na zem a zasedli.
Co naděláme, počasí nezměníme, ono to zas nějak dopadne. Zase to má tu výhodu, že když je mírná zima, tak ušetříme na energiích.
JoPe
napsal(a):
Co naděláme, počasí nezměníme, ono to zas nějak dopadne. Zase to má tu výhodu, že když je mírná zima, tak ušetříme na energiích.
Máte naprostou pravdu.
Buď chováme jedince, kteří výkyvy našeho podnebí snesou a nebo je chováme jako orchideje ve skleníku. A pak jsou ty nářky naprosto zbytečné.
Já mám dojem, že ta naše společnost, čím je vzdělanější, tím je bezradnější řešit nějaké primitivní potíže se kterými se naši pradědové dovedli poradit i bez té dnešní dokonalé informační techniky.
To je zase debata. Už to tak bývá že v létě je horko a v zimě je zima no. Nebo se přestěhujte do teplých krajin kde nemrzne celý rok. Co se ptáků týče, ať zasednou klidně i v únoru když půjdou do toku, vrabci a sýkorky taky nečekají až jim chovatel dá budku. Pořád čekáte na pěkné počasí a pak si na jaře stěžujete že ptáci začali přepeřovat. každý rok to tu je pořád dokola ta stejná debata.