Kakariky modrý

Prodám Kakariki modrého - Prodám kakariky modrý 2 samec 1 samičku kremino s...
clok
XXX.XXX.57.161
Co pouzivate za pripravek pri ztrate peri (roztoci) u kakariku?
clok
XXX.XXX.57.161
Ladamusa
napsal(a):
Jsou to opravdu roztoči? Nepřepeřují pouze?
Tak kdyz to vidim striknu je Arpalitem a vzdy to pomuze,ale pry to neni vhodny prostredek k tomu ..je to vzdy kdyz sedi samica v budce...tak asi tam neco chytne..i samec
clok
napsal(a):
Tak kdyz to vidim striknu je Arpalitem a vzdy to pomuze,ale pry to neni vhodny prostredek k tomu ..je to vzdy kdyz sedi samica v budce...tak asi tam neco chytne..i samec
Když to podle vás vždy chytne v budce, nebylo by lepší tu budku vždy před hnízděním pořádně vydesinfikovat ? Popřípadě celé chovatelské zařízení ?
clok
XXX.XXX.57.161
kareta
napsal(a):
Když to podle vás vždy chytne v budce, nebylo by lepší tu budku vždy před hnízděním pořádně vydesinfikovat ? Popřípadě celé chovatelské zařízení ?
To zajiste delam a dukladne...ale asi ti bude neco v hoblinach..a to neovlivnim
Uživatel s deaktivovaným účtem
clok
napsal(a):
To zajiste delam a dukladne...ale asi ti bude neco v hoblinach..a to neovlivnim
Hobliny pocházejí z jakého prostředí? Jsou koupené na pile nebo ve zverimexu atd. atd.......
clok
XXX.XXX.57.161
napsal(a):
Hobliny pocházejí z jakého prostředí? Jsou koupené na pile nebo ve zverimexu atd. atd.......
primo od pile...
clok
napsal(a):
primo od pile...
To co píšete je blbost, nějak se tam museli dostat. Takže jsou v budce. Čím desinfikujete a jak často měníte podestýlku? Použijte oheň a potom desinfekci. Musíte vyčistit úplně vše, kakariki rád hrabě, tak je docela možné že to dotáhne z podlahy. Budku vypalte a pořádně vydesinfikovat. Vyměňte bidla, pořádně vše vyčistit. Kupte třeba ivasan . Ale já bych ptáka vzal k veterináři, protože mikroskop asi nemáte. Nejsou to cmelici?
Ladamusa
napsal(a):
To co píšete je blbost, nějak se tam museli dostat. Takže jsou v budce. Čím desinfikujete a jak často měníte podestýlku? Použijte oheň a potom desinfekci. Musíte vyčistit úplně vše, kakariki rád hrabě, tak je docela možné že to dotáhne z podlahy. Budku vypalte a pořádně vydesinfikovat. Vyměňte bidla, pořádně vše vyčistit. Kupte třeba ivasan . Ale já bych ptáka vzal k veterináři, protože mikroskop asi nemáte. Nejsou to cmelici?
Určitě to budou čmelíci
napsal(a):
Určitě to budou čmelíci
Nicméně pokud bere hobliny přímo s pily tak v dřevě se taky vyskytuje hodně breberek
clok
XXX.XXX.57.161
Ladamusa
napsal(a):
Jak uz jsem psal,pouzivam Arpalit..a vzdy kakarici krasne dorostou..ale pry neni vhodny..proto se ptam jaky pripravek kdo pouziva
Kakariki roztoči - čmelíci.
Plno dobrých rad a jedna, které dávám plus. Ta ztráta peří nemusí být čmelíci. Stačí silnější lupa a sebrat v noci prach z budky nebo z nějaké škvíry, tečky jako zrnka máku uvidí i slabozraký.
Jak zde někdo napsal, kakariki ztrácejí hodně peří hlavně při hnízdění. Vypadají jako oškubaní. Bylo 8 mladých v budce, vše obrostlé včetně rodičů. Už je roky nechovám. Proč se to nyní často vyskytuje nevím. Tehdy jsem je choval na hlíně a písku v létě venku.
clok
XXX.XXX.57.161
Zkusim polozit jednoduchou otazku znovu,snad uz se odpoved povede.: Jaky pripravek kdo pouziva na roztoce u ptactva ?