Kakariky modrý

Prodám Kakariki modrého - Prodám kakariky modrý 2 samec 1 samičku kremino s...
Dobrý den všem.
Od října jsme se těšili z vylíhnutí čtyř mláďat (dva samci dvě samice) náš první odchov. Když jsem dnes odpoledne šel krmit našel jsem oba samečky uhynulí.
Měli jsme je v šechny pohromadě i z rodiči a dostávali vše stejně do včerejška všichni bez žádných problémů a příznaků že by se něco dělo. Jen ze zvědavosti zda se někdo nesetkal z takovým to případem nebo co se mohlo přihodit.
Díky za jakoukoliv odpověď.
Michal1980
napsal(a):
Dobrý den všem.
Od října jsme se těšili z vylíhnutí čtyř mláďat (dva samci dvě samice) náš první odchov. Když jsem dnes odpoledne šel krmit našel jsem oba samečky uhynulí.
Měli jsme je v šechny pohromadě i z rodiči a dostávali vše stejně do včerejška všichni bez žádných problémů a příznaků že by se něco dělo. Jen ze zvědavosti zda se někdo nesetkal z takovým to případem nebo co se mohlo přihodit.
Zapomněli jste v tom stresu napsat odchov čeho ?
Urychleně vyhledejte veterináře .Udělat rozbor trusu . Mladé na pitvu, je to drahé, ale budete vědět do budoucna co se stalo Vašim chovancům. Také rodiče mohou být geneticky z přízněni. Známí měl odchov papoušků, 3 mladé a po 4 měsících mu mladí uhynuli ,následně zjistil ,že rodiče byli sourozenci.
Michal1980
napsal(a):
Dobrý den všem.
Čím krmíte. Můžete mít bakterievv krmení nebo misky, voda je toho hodně. Udělejte rozbor trusu.