Určení druhu papouška, dnes jsme zachránili

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Danielle22

3.2.2022 21:09
Danielle22

XXX.XXX.60.58

Dobrý den,

dnes jsme zachránili malého papouška. Ulovila ho kočka. Zatím se o něj nikdo nepřihlásil. Věděl by prosím někdo, co to je zač a čím ho krmit?

Děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.2.2022 21:34
Uživatel s deaktivovaným účtem

Pokud dobře vidím je to latam vlaštovčí .... jestli máte poblíž zverimex kupte směs pro malé papoušky

3.2.2022 21:46
oneme

XXX.XXX.67.120

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Pokud dobře vidím je to latam vlaštovčí .... jestli máte poblíž zverimex kupte směs pro malé papoušky

Asi máte pravdu. Já jsem starý, blbě vidím. On tu nasypanou slunečnici rád vezme. Přidejte nahý oves . Dejte namočený piškot, nastrouhané jablko a s tím piškotem udělejte sladkou kašičku a bude spokojen.

Danielle22

3.2.2022 22:35
Danielle22

XXX.XXX.60.58

Super, moc Vám děkuji za radu.

5.2.2022 11:21
eli22

XXX.XXX.96.227

Danielle22 napsal(a):
Super, moc Vám děkuji za radu.

Slunečnici mu zatím určitě nědávejte, ideálně teď senegal v klasu, a zrní pro malé papoušky s kardi a maximálně bílou slunečnici, nastrouhanou mrkev se strouhankou,..

5.2.2022 16:37
kkki

XXX.XXX.54.213

eli22 napsal(a):
Slunečnici mu zatím určitě nědávejte, ideálně teď senegal v klasu, a zrní pro malé papoušky s kardi a maximálně bílou slunečnici, nastrouhanou mrkev se strouhankou,..

A to myslíte ,že máte všichni,co nemají papoušky doma????K Mrkev a strouh. snad.

5.2.2022 18:03
exotchov

XXX.XXX.168.151

kkki napsal(a):
A to myslíte ,že máte všichni,co nemají papoušky doma????K Mrkev a strouh. snad.

No kdyz ne tak supermarkety funguji,stejne tam lidi jezdi na dovolenou.

6.2.2022 01:54
Vladislav Rýdel

XXX.XXX.105.237

Danielle22 napsal(a):
Dobrý den,

dnes jsme zachránili malého papouška. Ulovila ho kočka. Zatím se o něj nikdo nepřihlásil. Věděl by prosím někdo, co to je zač a čím ho krmit?

Děkuji.

Je to latam vlaštovčí, namočte mu piškot do dětské přesnídávky, dejte jablko a měl by v pohodě. Záleží od koho je a čím ho krmil. Je mi jasné, že to nemáte, ale kasičky pro lorie by určitě bral.

Přidejte reakci

Přidat smajlík