Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.2.2022 12:28
G.H.

XXX.XXX.21.204

Dobrý den,
můžete mi někdo prosím doporučit z vlastní zkušenosti mini kamerku, která by snínala pohyb a dění v budce i v noci, ale přitom by je nerušila zapínáním světla!
Díky.
G. Havlíčková

15.2.2022 14:33
G.H.

XXX.XXX.21.204

bubanek napsal(a):
https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/diskuse/?hledat=kamera+do+budky

Díky za nabídku 😉👍 zajímalo mně ale, jestli v noci ta kamera (jakákoliv už jsem po jich na netu koukala) jestli se při každém pohybu uvnitř nerozsvítí(nebo jestli nějak tlumeně, co by jim nevadilo?) a nebude to světlo ptáky rušit.?!

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.2.2022 14:44
Uživatel s deaktivovaným účtem

G.H. napsal(a):
Díky za nabídku 😉👍 zajímalo mně ale, jestli v noci ta kamera (jakákoliv už jsem po jich na netu koukala) jestli se při každém pohybu uvnitř nerozsvítí(nebo jestli nějak tlumeně, co by jim nevadilo?) a nebude to světlo ptáky rušit.?!

Tak podle mého to bude fungovat stejně jako u fotopasti tudíž při každém pohybu se rozsvítí přisvětlovací dioda aby na té fotce bylo něco vidět

15.2.2022 14:47
G.H.

XXX.XXX.21.204

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tak podle mého to bude fungovat stejně jako u fotopasti tudíž při každém pohybu se rozsvítí přisvětlovací dioda aby na té fotce bylo něco vidět

No to je to, jestli to ve finále nebude na škodu, nebo jestli si zvyknou?? Počtu si to všechno pořádně snad to tam někdo správně rozvede. Díky

Kasom

15.2.2022 22:33
Kasom

XXX.XXX.60.115

A co Infra kamera? IR přisvícení je skoro neviditelný, pokud vám nevadí že to není barevně, tak není co řešit.

15.2.2022 22:38
G.H.

XXX.XXX.165.153

Kasom napsal(a):
A co Infra kamera? IR přisvícení je skoro neviditelný, pokud vám nevadí že to není barevně, tak není co řešit.

To je ono, omrknu to 👍 netřeba je příliš rušit. Díky.

16.2.2022 22:10
klipaj

XXX.XXX.56.182

Infra kamery jsou i barevné. Jsou na kabel i na wifi.

Přidejte reakci

Přidat smajlík