Prodám Alexandr malý

Prodám Alexandra malého - Prodám alexandr malý 1.1 Violet rec. straka - M...
bubanek
napsal(a):
https://www.ifauna.cz/okrasne-ptactvo/diskuse/?hledat=kamera+do+budky
Díky za nabídku 😉👍 zajímalo mně ale, jestli v noci ta kamera (jakákoliv už jsem po jich na netu koukala) jestli se při každém pohybu uvnitř nerozsvítí(nebo jestli nějak tlumeně, co by jim nevadilo?) a nebude to světlo ptáky rušit.?!
Uživatel s deaktivovaným účtem
G.H.
napsal(a):
Díky za nabídku 😉👍 zajímalo mně ale, jestli v noci ta kamera (jakákoliv už jsem po jich na netu koukala) jestli se při každém pohybu uvnitř nerozsvítí(nebo jestli nějak tlumeně, co by jim nevadilo?) a nebude to světlo ptáky rušit.?!
Tak podle mého to bude fungovat stejně jako u fotopasti tudíž při každém pohybu se rozsvítí přisvětlovací dioda aby na té fotce bylo něco vidět
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Tak podle mého to bude fungovat stejně jako u fotopasti tudíž při každém pohybu se rozsvítí přisvětlovací dioda aby na té fotce bylo něco vidět
No to je to, jestli to ve finále nebude na škodu, nebo jestli si zvyknou?? Počtu si to všechno pořádně snad to tam někdo správně rozvede. Díky
Kasom
XXX.XXX.60.115
A co Infra kamera? IR přisvícení je skoro neviditelný, pokud vám nevadí že to není barevně, tak není co řešit.