Zdravím milovníky chovu exotického ptactva, po delší době se vracím k chovu a potřeboval bych poradit s osazenstvím.
Venkovní voliéra délka: 210 cm, šířka 135 cm,výška 220 cm.
Zvažuji o neofémách tyrkysových, holoubcích diamantových a rýžovnících šedých vše po páru.
Myslíte že by to mohlo takhle fungovat?
Popřípadě jestli byste poradili jiné druhy mírumilovných opeřenců.
Děkuji
D.Páleník
napsal(a):
Zdravím milovníky chovu exotického ptactva, po delší době se vracím k chovu a potřeboval bych poradit s osazenstvím.
Zvažuji o neofémách tyrkysových, holoubcích diamantových a rýžovnících šedých vše po páru.
Děkuji
Do takejto voliery by som do toho dal viac. Ale zloženie je dobre.
hzp
napsal(a):
Rozumím tomu dobře, že tohle osazenstvo které navrhujete dáte do celoroční voliéry? Já jen, že rýžovník není ani zdaleka takový tvrďák, jak se tváří. 20 stupňové mrazy rozhodně nedá.
Zdravím, před zimou bude ptactvo přesunuto do vnitřních prostor domu. Je mi jasné že by to nedali
D.Páleník
napsal(a):
Děkuji
Já mám podobnou voliéru, jen o něco širší a mám tam: párek bourků, párek astrildů rákosních a dole párek křepelek čínských. A je to myslím akorát, ale ve finále je to na hraně, když mají každý dvakrát po pěti mladých a dole křepelky po osmi mladých. Takže se stává, že na podzim je tam třeba i víc než 15 ptáčků.