Papoušek Královský

Prodám Papouška královského - Loňský papoušek, chovaný ve venkovní voliéře....
Pekný večer.
Vie mi niekto poradiť o akú mutáciu sa jedná a v akej cene sa pohybuje?
Ďakujem.
stefan1421
napsal(a):
Pekný večer.
Vie mi niekto poradiť o akú mutáciu sa jedná a v akej cene sa pohybuje?
Ďakujem.
Dobrý den, zde se asi o mutaci nejedná, ale spíš o zhoršený zdravotní stav, takže o ceně bych raději nemluvil. Pokud vás napadlo, že by se jednalo o strakatost - leucismus, tak ten se projevuje jinak.
zbosace
napsal(a):
Tento vták bol označený ako mutácia oranž. Mám o tom pochybnosti keďže vták viditeľne disponuje aj schopnosťou tvoriť červené perie.
To je jedno, kdo tohoto ptáka označil za oranž-"parblue". Při patřičné investici do modrého protějšku by musel plodit samé oranžové, pokud by tedy neštěpil do modrých, čemuž nevěřím, že by majitel takového ptáka vznášel dotaz zde. Bude to spíš obráceně,tzn. že ten pták červené peří dříve tvořil a o tuto schopnost přišel. Je známo poměrně dost takových případů a zrovna nedávno u známého takto přebarvil předloni starší samec a loni už začal i peří ztrácet.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Před x léty jsem měl tu čest s takovým ptákem, po určité době uhynul-pitva odhalila poruchu činnosti jater.Jeho pořizovací cena byla vysoká a bohužel zbytečná.
stefan1421
napsal(a):
Nie neviem ale chcel by som vedieť cenu a kde sa dá kúpiť peniaze moc rolu nehrajú.
Tady je cena ve videu v čase 8:44 Jak je to stará informace netuším, ale cena stále bude jistě závratná
https://www.youtube.com/watch?v=WTUvpmxm31E&t=525s