A co budky, chovatelé?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Werter

5.3.2022 20:39
Werter

XXX.XXX.39.246

Před 3 týdny jsem slyšel na burze, jak jeden kolega říká, že už dal do voliér budky. Loni jsem dával kolem 15.3. a pak mně zaskočila zima. I meruňky zmrzly. A momentálně mrzne už pár nocí po sobě. Tak si říkám, že to chce trpělivost. Ale vysvětlit to ptákům bude horší. Hodně chovatelských úspěchů.

Neregistrovaný uživatel

5.3.2022 21:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

U mne to každoročně rozhodne Josef. Momentálně bych o tom vůbec neuvažoval.

5.3.2022 23:58
Karel1979

XXX.XXX.152.95

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
U mne to každoročně rozhodne Josef. Momentálně bych o tom vůbec neuvažoval.

U mně taktéž, ale letos to musím posunout z důvodů rekonstrukce .Vidím to na duben.

6.3.2022 00:00
lavice

XXX.XXX.225.240

Werter napsal(a):
Před 3 týdny jsem slyšel na burze, jak jeden kolega říká, že už dal do voliér budky. Loni jsem dával kolem 15.3. a pak mně zaskočila zima. I meruňky zmrzly. A momentálně mrzne už pár nocí po sobě. Tak si říkám, že to chce trpělivost. Ale vysvětlit to ptákům bude horší. Hodně chovatelských úspěchů.

Honem vyvěsit a pod nimi zatopit, může být ještě i 10 pod nulou. Jedině do tem perovaného záletu.

6.3.2022 06:09
exotchov

XXX.XXX.168.151

Werter napsal(a):

Za posledni leta se vse posunulo . Davam moznost hnizdeni az pocatkem dubna,ono to staci. Ptakum se to da trochu posunout.

6.3.2022 09:48
Bohus83

XXX.XXX.155.11

Mam budky celoročně ve venkovních voliérách,nechávám to na přírodě a dokud není venku opravdu teplo tak o budky mají zájem jen že sedí na budce

6.3.2022 11:05
Santi

XXX.XXX.76.225

Andulky mně štípou voliéru už minimálně měsíc Hledají místa k hnízdění, už jsem je viděl i jak se páří. Od zebřiček už mám 6 vajec (bez budek). Snášejí mi do misky s prosem.
Určitě ještě počkám na teplejší počasí.

Přidejte reakci

Přidat smajlík