Werter

XXX.XXX.39.246
Před 3 týdny jsem slyšel na burze, jak jeden kolega říká, že už dal do voliér budky. Loni jsem dával kolem 15.3. a pak mně zaskočila zima. I meruňky zmrzly. A momentálně mrzne už pár nocí po sobě. Tak si říkám, že to chce trpělivost. Ale vysvětlit to ptákům bude horší. Hodně chovatelských úspěchů.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
U mne to každoročně rozhodne Josef. Momentálně bych o tom vůbec neuvažoval.
Werter
napsal(a):
Před 3 týdny jsem slyšel na burze, jak jeden kolega říká, že už dal do voliér budky. Loni jsem dával kolem 15.3. a pak mně zaskočila zima. I meruňky zmrzly. A momentálně mrzne už pár nocí po sobě. Tak si říkám, že to chce trpělivost. Ale vysvětlit to ptákům bude horší. Hodně chovatelských úspěchů.
Honem vyvěsit a pod nimi zatopit, může být ještě i 10 pod nulou. Jedině do tem perovaného záletu.
Werter
napsal(a):
Za posledni leta se vse posunulo . Davam moznost hnizdeni az pocatkem dubna,ono to staci. Ptakum se to da trochu posunout.