sittan

XXX.XXX.124.10
dnes v noci to bylo poprvé když jsem se probudila a viděla létat po bytě andulku která moc nelétá ani přes den pak jsem ji našla vystrašenou v koutě na poličce byla bych moc ráda kdyyby mi s tím někdo poradil jestli se mu něco zdálo nebo je to normáldí předem děkuju za odpověď🦜
sittan
napsal(a):
dnes v noci to bylo poprvé když jsem se probudila a viděla létat po bytě andulku která moc nelétá ani přes den pak jsem ji našla vystrašenou v koutě na poličce byla bych moc ráda kdyyby mi s tím někdo poradil jestli se mu něco zdálo nebo je to normáldí předem děkuju za odpověď🦜
Zřejmě jí něco vyplašilo, myš, pes, nějaký zvuk... Nejlépe zavírat na noc do klece a přikrýt šátkem, ubrusem.... Aby se cítila bezpečně. Jinak se Vám nárazem může i zabít.
sittan
napsal(a):
Asi byla na lovu, nebo se jí zdálo že je lovena. Proč není na noc v kleci? Asi chcete aby někam narazila, jak psáno výše. Přemýšlejte hlavou.
sittan

XXX.XXX.124.10
on je v kleci jen jsme zapoměli otevřené dvířka
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
sittan
napsal(a):
on je v kleci jen jsme zapoměli otevřené dvířka
Tohle je snad jenom zlý sen.