Proč moje Andulka v noci létá?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

sittan

6.3.2022 09:15
sittan

XXX.XXX.124.10

dnes v noci to bylo poprvé když jsem se probudila a viděla létat po bytě andulku která moc nelétá ani přes den pak jsem ji našla vystrašenou v koutě na poličce byla bych moc ráda kdyyby mi s tím někdo poradil jestli se mu něco zdálo nebo je to normáldí předem děkuju za odpověď🦜

6.3.2022 13:33
G.H.

XXX.XXX.165.153

sittan napsal(a):
dnes v noci to bylo poprvé když jsem se probudila a viděla létat po bytě andulku která moc nelétá ani přes den pak jsem ji našla vystrašenou v koutě na poličce byla bych moc ráda kdyyby mi s tím někdo poradil jestli se mu něco zdálo nebo je to normáldí předem děkuju za odpověď🦜

Zřejmě jí něco vyplašilo, myš, pes, nějaký zvuk... Nejlépe zavírat na noc do klece a přikrýt šátkem, ubrusem.... Aby se cítila bezpečně. Jinak se Vám nárazem může i zabít.

6.3.2022 14:13
smidla

XXX.XXX.2.30

Dobry den,

pravdepodobne ji neco vylekalo, nejcasteji to byvaji zablesky svetel projizdejicich aut.
V prispevku vyse mate dobre rady. Andulka by pres noc mela byt zavrena v kleci.

S pozdravem smidla.eu

6.3.2022 14:24
lavice

XXX.XXX.225.240

sittan napsal(a):

Asi byla na lovu, nebo se jí zdálo že je lovena. Proč není na noc v kleci? Asi chcete aby někam narazila, jak psáno výše. Přemýšlejte hlavou.

sittan

6.3.2022 19:41
sittan

XXX.XXX.124.10

on je v kleci jen jsme zapoměli otevřené dvířka

Neregistrovaný uživatel

6.3.2022 21:10
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

sittan napsal(a):
on je v kleci jen jsme zapoměli otevřené dvířka

Tohle je snad jenom zlý sen.

7.3.2022 05:59
exotchov

XXX.XXX.168.151

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Tohle je snad jenom zlý sen.

Ne to je realita.prijdou i jine perlicky- zvykejme si.

Přidejte reakci

Přidat smajlík