Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

PeViki

9.3.2022 10:16
PeViki

XXX.XXX.20.159

Zdravím, mám doma páreček pyrur červenobřichých, pro které stavím letos venkovní voliéru na sezónu. Přemýšlíme díky tomu o pořízení ještě jednoho páru papoušků. Dočetli jsme se, že více párů pyrur se v jedné nerozdělené voliéře pravděpodobně nesnesou. Chová tu někdo pyrury s jiným nekonfliktním druhem papoušků v jedné společné voliéře? Prosím o doporučení, zkušenosti. Rozdělovat voliéru nechci. Díky.

9.3.2022 12:24
vegh

XXX.XXX.167.161

PeViki napsal(a):
Zdravím, mám doma páreček pyrur červenobřichých, pro které stavím letos venkovní voliéru na sezónu. Přemýšlíme díky tomu o pořízení ještě jednoho páru papoušků. Dočetli jsme se, že více párů pyrur se v jedné nerozdělené voliéře pravděpodobně nesnesou. Chová tu někdo pyrury s jiným nekonfliktním druhem papoušků v jedné společné voliéře? Prosím o doporučení, zkušenosti. Rozdělovat voliéru nechci. Díky.

Pokut nedáťe butku može byť viac pyrhur spolu,ale ked maju butku budu sa mláťiť.inakšé vtáky tam nedávajťe.

9.3.2022 18:04
Fff

XXX.XXX.88.252

PeViki napsal(a):

Měl jsem ve velké venkocvní voliéře pohromadě pyrury č. s drobotinou a holoubky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík