Alexandr malý

Prodám Alexandra malého - Prodám 0.2 Alexandr malý, recesivní straky 1 zel...
Uživatel s deaktivovaným účtem
Dobrý deň
Je problém v chove ak chýba alexovi celý chvost?
Poprípade bude problém pri pareni?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Představte si že vám chýba chvost dokonce celý-bude problém nebo ne??
Bolo mi povedané že samica im ho odtrhla v budke .. pán ma 2 kusy vtákov a 2 vtákom chýbajú chvosty ... Sú to 2021 možno cez leto keď preperia budú mať nádherné chvosty zatiaľ to tak nevyzerá no .. PBDF po prevzatí by bola samozrejmosť
napsal(a):
Bolo mi povedané že samica im ho odtrhla v budke .. pán ma 2 kusy vtákov a 2 vtákom chýbajú chvosty ... Sú to 2021 možno cez leto keď preperia budú mať nádherné chvosty zatiaľ to tak nevyzerá no .. PBDF po prevzatí by bola samozrejmosť
Já bych si papouška bez ocasu teda nekoupila a ani bych ho nenabízela. Prostě bych počkala, zda jim doroste a pak teprve nabídla k prodeji.
Je dost zvláštní, že by jim ty letky už nedorosly, i kdyby je samice škubla. Tam bych spíš už hledala zdravotní problém.
Nech predávajúci spraví testy na PBDF pred predajom, ale aj tak nezistíte či boli vzorky zobrané z tých vtákov, pokiaľ nebudete stáť pri ňom a nepošlete ich rovno na testy. Akokoľvek poškodené vtáky by som nekupoval. Ušetríte niečo a keď Vám nakazia ostatné, tak škoda omnoho väčšia. A také, že samica im ich vytrhla......
Pokiaľ samica začne trhať perie mladatam tak to býva na inom mieste na tele ako na chvoste. Teda obvykle, toto by bol extrém. Ak im ho vytrhla ešte nezrelé v hniezde, mohli sa uzavrieť po krvácaní vyvody perovych folikulov čo znamená obrovské komplikácie ak by sa nejaké pero zarastlo pod kožou. No a nakoniec, chvost má v živote vtákov svoju funkciu, pohľad na takéhoto jedinca je poľutovaniahodný. Motivácia potencionálneho kupcu nízkou cenou, pokiaľ nemáte v tejto oblasti dostatočné vedomosti a skúsenosti mi zaváňa podvodom. Ak sú vtáky zdravé a je možnosť že perie dorastie, tak by chovateľ počkal s predajom.
Priatelia kľud .. fotky sem pridám aktuálne sa čaká na vyšetrenia PBDF + APV ... ( potom vam to pofotim )
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
napsal(a):
Priatelia kľud .. fotky sem pridám aktuálne sa čaká na vyšetrenia PBDF + APV ... ( potom vam to pofotim )
Než budou fotky tak bude mít chvost celý.
Aj to je možnosť ... Furt čakám .. dávajú si načas .. malý chvostik je už narasteny aj letky dorastajú sa mi zdá
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
napsal(a):
Aj to je možnosť ... Furt čakám .. dávajú si načas .. malý chvostik je už narasteny aj letky dorastajú sa mi zdá
Je to na dobré cestě-než bude mít zájem o nevěstu bude OK.