Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.3.2022 20:25

Dobrý deň
Je problém v chove ak chýba alexovi celý chvost?
Poprípade bude problém pri pareni?

Neregistrovaný uživatel

13.3.2022 21:09
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Představte si že vám chýba chvost dokonce celý-bude problém nebo ne??

14.3.2022 05:39
misimisi

XXX.XXX.243.14

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dobrý deň
Je problém v chove ak chýba alexovi celý chvost?
Poprípade bude problém pri pareni?

Jde o to, proč ho nemá. Přepeřuje? Nebo mu nedorůstá? Mohlo by se jednat o nemoc, v tom případě přetestovat před tím, než Vám onemocní ostatní.

14.3.2022 06:22

Bolo mi povedané že samica im ho odtrhla v budke .. pán ma 2 kusy vtákov a 2 vtákom chýbajú chvosty ... Sú to 2021 možno cez leto keď preperia budú mať nádherné chvosty zatiaľ to tak nevyzerá no .. PBDF po prevzatí by bola samozrejmosť

14.3.2022 11:06
G.H.

XXX.XXX.75.207

Dejte fotku jak vypadá?!

14.3.2022 11:50

Bolo mi povedané že samica im ho odtrhla v budke .. pán ma 2 kusy vtákov a 2 vtákom chýbajú chvosty ... Sú to 2021 možno cez leto keď preperia budú mať nádherné chvosty zatiaľ to tak nevyzerá no .. PBDF po prevzatí by bola samozrejmosť

Já bych si papouška bez ocasu teda nekoupila a ani bych ho nenabízela. Prostě bych počkala, zda jim doroste a pak teprve nabídla k prodeji.

Je dost zvláštní, že by jim ty letky už nedorosly, i kdyby je samice škubla. Tam bych spíš už hledala zdravotní problém.

14.3.2022 14:35
Zakin

XXX.XXX.36.232

Nech predávajúci spraví testy na PBDF pred predajom, ale aj tak nezistíte či boli vzorky zobrané z tých vtákov, pokiaľ nebudete stáť pri ňom a nepošlete ich rovno na testy. Akokoľvek poškodené vtáky by som nekupoval. Ušetríte niečo a keď Vám nakazia ostatné, tak škoda omnoho väčšia. A také, že samica im ich vytrhla......

16.3.2022 21:28
zbosace

XXX.XXX.245.46

Pokiaľ samica začne trhať perie mladatam tak to býva na inom mieste na tele ako na chvoste. Teda obvykle​, toto by bol extrém. Ak im ho vytrhla ešte nezrelé v hniezde, mohli sa uzavrieť po krvácaní vyvody perovych folikulov čo znamená obrovské komplikácie ak by sa nejaké pero zarastlo pod kožou. No a nakoniec, chvost má v živote vtákov svoju funkciu, pohľad na takéhoto jedinca je poľutovaniahodný. Motivácia potencionálneho kupcu nízkou cenou, pokiaľ nemáte v tejto oblasti dostatočné vedomosti a skúsenosti mi zaváňa podvodom. Ak sú vtáky zdravé a je možnosť že perie dorastie, tak by chovateľ počkal s predajom.

17.3.2022 03:53
mirous

XXX.XXX.159.56

Dobrý den můžete sem dát foto ?

19.3.2022 20:46
Mamon

XXX.XXX.168.178

Člověče. Proč sem teda nedate to foto !!?

19.3.2022 20:59

Priatelia kľud .. fotky sem pridám aktuálne sa čaká na vyšetrenia PBDF + APV ... ( potom vam to pofotim )

Neregistrovaný uživatel

21.3.2022 16:58
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Priatelia kľud .. fotky sem pridám aktuálne sa čaká na vyšetrenia PBDF + APV ... ( potom vam to pofotim )

Než budou fotky tak bude mít chvost celý.

21.3.2022 17:04

Aj to je možnosť ... Furt čakám .. dávajú si načas .. malý chvostik je už narasteny aj letky dorastajú sa mi zdá

Neregistrovaný uživatel

21.3.2022 18:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Aj to je možnosť ... Furt čakám .. dávajú si načas .. malý chvostik je už narasteny aj letky dorastajú sa mi zdá

Je to na dobré cestě-než bude mít zájem o nevěstu bude OK.

Přidejte reakci

Přidat smajlík