Kříženec Alexandr malý/velký

Prodám Alexandra malého - Prodám křížence, samice Alexandr velký přírodní,...
Zdravím, má někdo nápad jak dostat Alexandra malého z východniho Slovenska do ČR nejlépe západní Čechy, ale asi je to jedno, dojela bych.
Časká přepravní firma nabízí za levno, ale sběrné nejbližší místo má 230 km od místa kde bydlí chovatel,na východ nejezdí. Slovenská přepravní služba za velmi draho jen za hranice.
Napadlo mně jestli někdo nepojede s humanitární pomocí na Ukrajinu a nepřibral by cestou papagáje 😉? Nebo za rodinou.....
Nějaké nápady?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Proč si komplikujete život-v západních Čechách nejsou malí alexandři?
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Proč si komplikujete život-v západních Čechách nejsou malí alexandři?
😊 Buttercup v Čechách moc není a jestli ano, znám pár chovatelů tak je to pomalu vše přibuzné.
Jen mně zajímalo, jaké by mohly být moznosti.Znám se později bych litovala, že jsem to ne zkusila. Když to nepůjde nebudu to hrotit.
Honza..
XXX.XXX.228.202
Pokud ho chci tak prostě sednu do auta a jedu. Co jiného.
Miroslav Bláha
napsal(a):
Když to máte na Slovensko 800km, tak což vyzkoušet třeba Německo.
Ano, to je blíže cca 40 km už jsem si ho z Německa také dovezla 😉 jen se také chovatelé buttercupů těžko hledají na jejich inzerci.
Je to tak, že bych raději z daleka, kvůli jiné krvi a to si právě komplikuju.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
G.H.
napsal(a):
Ano, to je blíže cca 40 km už jsem si ho z Německa také dovezla 😉 jen se také chovatelé buttercupů těžko hledají na jejich inzerci.
Je to tak, že bych raději z daleka, kvůli jiné krvi a to si právě komplikuju.
Pozor na to,pták z daleka ještě neznamená v době dnešních možností cizí krev. Zejména u vzácnějších druhů a mutací.