Mohu vzít 2,0 guldy, modrý - fialovoprsý, žlutý -fialovoprsý -červenohl. 021, mladé chůvky 022 neurčené skořice
poptávám kanářici 0.1 fife fancy žlutou, popř. timbrados, dutopěvec.
Dobrý deň,
priveziem 2 pary paneniek hnedoprsych, samice s DNA mutacne, samci stepitelni. Všetky narodené v lete 2021. Cena za pár 2500 Kc. Mladé sú od 3 rôznych parov rodičov, teda nepribuzne.
Môžem tiez priviesť na výmenu alebo predaj samých samcov hnedoprsych paneniek, stepitelnychna mutacne. Cena 800 Kč za kus v prípade predaja.
V prípade záujmu viem priviesť samcov amadina gouldovych modré a zelené stepitelni na modrú, fialovoprse, cervenohlave. Cena 900 Kč za modré, 700 Kc za zelené.
V pripade seriózneho záujmu je možné rezervovať na +421907115878.
Tomik43

XXX.XXX.144.190
Koupim samici papouška horskeho nebo vyměnim za samce
Mohu přivést 1.1 ros. žlutobřichá r.21 ručně dokrmená (sourozenci). Vhodná do okrasné voliéry (krotcí). Tel. 732 343 223.
Po dohodě přivezu na prodej:
Pyrura červenobřichý 1,0 pohlaví určeno DNA, kroužkovaný, rok 2021, odchov pod rodiči. Cena 2 800,- Kč.
Tel.: +420 607 821 623
Kúpim penanty kr.21 :
1.0 oranž zlatý pastel
1.0 oranž pastel/škorica
+421918114533
Prinesiem samice pestúnky japonské, cena za kus 120 Kč, výstavné zebricky pár za 350Kc.
V prípade seriózneho záujmu je možné vtáky rezervovať na +421907115878
Eska1939
napsal(a):
Dobrý den. Sháním Latam Vlaštovčí samce.Je možná i výměna za samici.
Ak ste nezohnali mám 0910593074
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Jak rychle se dá zvyknout na nejlepší burzu-dnes největší návštěvnost kterou pamatuji,ptactvo úměrně /duben/.Bohužel žádná odezva...Vítejte v KM za měsíc v krásném květnu.
clok

XXX.XXX.57.161
Stava se z toho setkani lidi na parek a kafe...polovinu lidi ptaci vubec nezajimaji..ale poradatel je spokojen
Uživatel s deaktivovaným účtem

paniptackova
napsal(a):
neví někdo jaké ceny měl výkup? rosely, andulky, korely
Rozely 1400,- , andule 190,- ...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
napsal(a):
Rozely 1400,- , andule 190,- ...
Ty ceny byly za 3kusy?
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
clok
napsal(a):
Stava se z toho setkani lidi na parek a kafe...polovinu lidi ptaci vubec nezajimaji..ale poradatel je spokojen
Tak to funguje co burzy existují-na tom není nic divného.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Leona76
napsal(a):
něco na tom je no třeba v Kladně je to plne obsazeno u párku a kávy :D :D a možná i piva :D většina seniorů se jde podívat a spojí to i občerstvením
Většina seniorů to bere jako svátek a setkání s kamarády-samozřejmé je i občerstvení.To je normál a fajn.
clok

XXX.XXX.57.161
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Většina seniorů to bere jako svátek a setkání s kamarády-samozřejmé je i občerstvení.To je normál a fajn.
Nerekl bych ze to jsou seniori...je to smes ruzneho veku,pak se lidi divi ze bylo plno a nikdo nic nekupoval mysleno ptactvo
Dobrý večer. I ti senioři a lidi s dětmi jsou důležití. Ano možná nic nekupuji, ale zavedou tam vnouče nebo své děti a tím v nich mohou povzbudit touhu chovat papoušky a kdo ví, je na cestě nový chovatel. Stačí jen zapálit tu pomyslnou jiskru. Já v tom žádný problém nevidím, ba naopak rád vše těmto lidem zodpovím a poradím, pokud se na něco zeptají.
ok312157
napsal(a):
Dobrý večer. I ti senioři a lidi s dětmi jsou důležití. Ano možná nic nekupuji, ale zavedou tam vnouče nebo své děti a tím v nich mohou povzbudit touhu chovat papoušky a kdo ví, je na cestě nový chovatel. Stačí jen zapálit tu pomyslnou jiskru. Já v tom žádný problém nevidím, ba naopak rád vše těmto lidem zodpovím a poradím, pokud se na něco zeptají.
Moje řeč, ano, je tam třeba mnoho lidí co koukají, ale to jim nikdo zakázat nemůže, navíc je to zisk pro pořadatele, pokud je to záruka, že tak pěkná burza v solidním prostředí bude pokračovat, nemám s tím problém, to si pořád někdo stěžuje, buďme rádi, že tyto akce na Moravě máme. JInde nemají vůbec nic a jestli si tam někdo dá párek, pivo, nebo litr kořalky, to je mi jedno, upřimně to ani nijak nevnímám. Vždy koupím co potřebuji, ptactvo při troše štěstí prodám, popř. si i vyberu, pokochám se. Za mě povedená akce. Rád tam jezdím, raději, jako na jiné burzy v ČR.

Neviem čo je na tom zlé.Doniesol som 10 anduliek.Za 10 min.boli predané.Prešiel som haly a išiel na klobásu.Ked som na burze klobása musí byt.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Ano proto to píši ,že si asi popovídají ikdyž nic neprodávají .U občerstvení mi to nevadí ..spíše pokud nemůžete projít vadí mi hlouček mužů co si povídají a drží kávu ,pivo v ruce v uličce a člověk se nemůže podívat na ptactvo
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Leona76
napsal(a):
Ano proto to píši ,že si asi popovídají ikdyž nic neprodávají .U občerstvení mi to nevadí ..spíše pokud nemůžete projít vadí mi hlouček mužů co si povídají a drží kávu ,pivo v ruce v uličce a člověk se nemůže podívat na ptactvo
V Kroměříži to nebývá tak napínavé jako na Kladně-na Moravě panuje všeobecná pohoda.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Na Moravě je všechno větší-o hodně.