Dobrý den, nedávno jsem si pořídil pár Křepelek čínských, a nejsem si jistý pohlavím. Tak jsem chtěl poprosit o pomoc s určením. Děkuji, Lakosil.
Uživatel s deaktivovaným účtem

R.Lakosil
napsal(a):
Dobrý den, nedávno jsem si pořídil pár Křepelek čínských, a nejsem si jistý pohlavím. Tak jsem chtěl poprosit o pomoc s určením. Děkuji, Lakosil.
Zkuste skupinu na FB - Křepelka čínská. Tam je hodně chovatelů schopných poradit. :))
lupus4
napsal(a):
možná by stačilo si k nim na chvíli sednout a pozorovat chování...
nebo na chvíli oddělit , 1,0 by ji mohl volat
(kdysi mi mou nepozorností frnkla 0,1 a kohoutek ji volal - až ji přivolal a byla lapena)
To není dnes v módě zjištovat a ověřovat něco sám na vlastní kůži, dnes na to jsou sociální sítě. Nikdo nemá na nic čas, logicky uvažovat se nepodporuje, takže je snazší se ptát na každou prkotinu.
Uživatel s deaktivovaným účtem

JoPe
napsal(a):
To není dnes v módě zjištovat a ověřovat něco sám na vlastní kůži, dnes na to jsou sociální sítě. Nikdo nemá na nic čas, logicky uvažovat se nepodporuje, takže je snazší se ptát na každou prkotinu.
Tak ono zrovna u čínských se to dá většinou dobře poznat i dle zbarvení - dle jednotlivých mutací. :)
R.Lakosil
napsal(a):
Pro JoPe u ptáků jsem každou chvíli, ptáky pozoruji, ale bohužel jsem si nevšiml nějakých rozdílů. Samozřejmě jsem se snažil zjistit si to sám, ale nezdařilo se a tak jsem požádal tady o pomoc. Ale jak vidím poprosit zde o pomoc je velká chyba.
Neberte si to osobně, měl jsem spíš na mysli všeobecný trend trvající již mnoho let a nejen zde na Fauně. Osobně bývám pro mnohé velmi často nápomocen, obrněn značnou trpělivostí, ale každému se někdy stane, že dochází energie a mnohdy i rozum.