Velikost kroužku pro holuba chocholatého?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.4.2022 19:35
smatlak

XXX.XXX.255.180

Nevite nekdo velikost krouzku u holuba chocholateho stari mi sedi na vejcich a nechci je chytat abych se podival . A kdyby ste nekdo vedel i velikost krouzku u cirek bajkalskych dekuji

27.4.2022 20:05
z jarda

XXX.XXX.254.12

Zdravím, nedivím se, že nikdo nereagoval! Net máte a Google taky, tak to dám do vyhledávače a je to na světě a zabralo mi to asi 2min!

Holub chocholatý (Geotrygon versicoclor) - v.č.7mm
-----------------------
Čírka bajkalská (Anas formosa) - v.č.8mm
-----------------------
https://www.novaexota.eu/tipy-pro-chovatele/krouzky-a-velikosti/
------------------------
A pane, tady máte odkaz, kde příště vše najdete a sám!
S pozdravem Zappe

27.4.2022 20:16
smatlak

XXX.XXX.44.35

děkuji moc,
nemohl sem najít žádný stránku , už sem si uložil odkaz

27.4.2022 20:45
77777

XXX.XXX.87.50

smatlak napsal(a):
děkuji moc,
nemohl sem najít žádný stránku , už sem si uložil odkaz

Holub chocholatý ( Ocyphaps lophotes ),
Holub pestrý ( Geotrygon versicolor ).

27.4.2022 21:26
at

XXX.XXX.16.172

smatlak napsal(a):
Nevite nekdo velikost krouzku u holuba chocholateho stari mi sedi na vejcich a nechci je chytat abych se podival . A kdyby ste nekdo vedel i velikost krouzku u cirek bajkalskych dekuji

6,5mm

29.4.2022 12:50
zbosace

XXX.XXX.18.178

z jarda napsal(a):
Zdravím, nedivím se, že nikdo nereagoval! Net máte a Google taky, tak to dám do vyhledávače a je to na světě a zabralo mi to asi 2min!

Holub chocholatý (Geotrygon versicoclor) - v.č.7mm
-----------------------
Čírka bajkalská (Anas formosa) - v.č.8mm
-----------------------
https://www.novaexota.eu/tipy-pro-chovatele/krouzky-a-velikosti/
------------------------
A pane, tady máte odkaz, kde příště vše najdete a sám!
S pozdravem Zappe

1. Neviem či ste si ten odkaz pozrel. Kritizovať niekoho za pohodlnosť je jednoduché.
2. Ak ste holúbkar, zistil by ste zopár nezrovnalostí v nazvoslovi.
3. Dal som mladému chocholatemu austrálskemu!! kružok veľkosti 7. Teraz mám holuba bez krúžku....
4. Ideálna odpoveď je od praktika ako je napriklad aj AT - skúsenosti, druhová pestrosť v chove, ochota...

29.4.2022 22:59
z jarda

XXX.XXX.110.1

Zdravím, no jak se říká - za dobrotu na žebrotu!
Nikdo z vás nenapsal ani čárku a teď ještě vy budete kritizovat mě?! Já měl aspoň snahu něco na googlu najít a ano vážený (zbosace) ten odkaz jsem otevřel a ne poprvé, našel dle názvu, zkopíroval a vložil k odpovědi!
Co je na tom špatně?! A nebo jsem měl ještě přibalit chlebíčky a zákusky?!
A mimochodem ten odkaz jsem nepsal já, ale je veřejně dostupný v č.Nová Exota a taky na netu!
S pozdravem Zappe

1.5.2022 09:53
zbosace

XXX.XXX.253.108

Snaha sa cení. Vaša kritika však nie. Dôvod prečo som nenapísal ani čárku je bod.3.....Máte pravdu, mohol som napísať č.7 nedávať..

2.5.2022 18:13
z jarda

XXX.XXX.139.214

No já zdravím a podpíšem sa.
Tak keď som to teraz dobre pochopil, tak Vy kritizovať môžete a druhý nie?! Naozaj rovnoprávnosť jak ušitá!
A mimochodom, nekritizoval som, ale snažil som sa len poradiť, ako na to.
Poslednou dobou sú tu vážne super dotazy, otvárajú sa roky staré vlákna, ktoré už sú bezvýznamné! Ludia sú pohodlný niečo sami urobiť lebo si nájsť a pri tom nič na tom nieje, vôbec sa nesnažia zapojiť svoj mozog a fantáziu!
No a teraz môžete kludne kritizovat Vy a napíšte svoju pravdu, ale já som s pozdravom a odporúčam sa. Zappe

Neregistrovaný uživatel

2.5.2022 18:35
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

z jarda napsal(a):
No já zdravím a podpíšem sa.
Tak keď som to teraz dobre pochopil, tak Vy kritizovať môžete a druhý nie?! Naozaj rovnoprávnosť jak ušitá!
A mimochodom, nekritizoval som, ale snažil som sa len poradiť, ako na to.
Poslednou dobou sú tu vážne super dotazy, otvárajú sa roky staré vlákna, ktoré už sú bezvýznamné! Ludia sú pohodlný niečo sami urobiť lebo si nájsť a pri tom nič na tom nieje, vôbec sa nesnažia zapojiť svoj mozog a fantáziu!
No a teraz môžete kludne kritizovat Vy a napíšte svoju pravdu, ale já som s pozdravom a odporúčam sa. Zappe

Zappe-ryzá slovenčina.

Přidejte reakci

Přidat smajlík