Alexandr malý

Prodám Alexandra malého - Prodám letošní Alexandry malý 2025 Violet ho 0....
1111 KčMelix
XXX.XXX.99.7
Dobrý den,
máme doma druhým týdnem téměř tříměsíční samici Alexandra malého, která byla ručně dokrmena, ale klove nás.
Předchozí majitelka s ní “vycházela” v klidu, samička se nechala pohladit, vydržela v rukách, neklovala. S námi vycházela ze začátku taky dobře, brala si pamlsky z ruky, nastoupila na ruku kde taky vydržela, nechala se dát do klece bez odporu, vše bez klování.
Poslední 4 dny je ale agresivní, pamlsky si přes klec z ruky vezme, ale dost agresivním způsobem. Když se přiblížíme ke kleci a položíme na ni prst, vyloženě po něm jde. Když ji chceme vytáhnout z klece, dáme tam pamlsek abychom ji na ruku nalákali, ale ona si pamlsku jakoby vůbec nevšímala a automaticky jde dost agresivně po prstech, téměř vždy klovne do krve.
Dnes jsme zkoušeli nastupování na bidýlko místo prstů, ale ihned co nastoupila na bidýlko se rychle přesunula k prstům a klovla zase do krve.
Nevíte, čím je to způsobeno? Děláme něco špatně? Rádi bychom jí porozuměli..
Melix
XXX.XXX.10.103
Je mi jasné, že ji máme ještě krátkou dobu, ale zaráží mě, že byla víc jak týden v pohodě, vycházela s námi dobře, ale zrazu nás klove a je agresivní.. jen mě zajímá, co se stalo, že zrazu tak změnila chování vůči nám..
Uživatel s deaktivovaným účtem
Je to opravdu krátká doba, co ji máte. Já tipuji, že se prostě po tom týdnu víc rozkoukala a zkouší to. Alexové prošstě takoví jsou - jdou často do krve, ale to si chtělo zjistit už dopředu.
Melix
XXX.XXX.30.169
Zjišťovali jsme dost, na různých stránkách, knížky jsme četli, různé videa shlédli, i tady na ifauně jsme četli xxx příspěvků, ať toho víme co nejvíce... je mi jasné, že si za tak krátkou dobu nezvykla ještě a že je mladá a bude zkoušet jak moc může a jak my budeme na to reagovat, ale člověk má i tak strach, jestli nedělá něco špatně, tak se raději zeptá..