Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Melix

26.4.2022 20:12
Melix

XXX.XXX.99.7

Dobrý den,

máme doma druhým týdnem téměř tříměsíční samici Alexandra malého, která byla ručně dokrmena, ale klove nás.

Předchozí majitelka s ní “vycházela” v klidu, samička se nechala pohladit, vydržela v rukách, neklovala. S námi vycházela ze začátku taky dobře, brala si pamlsky z ruky, nastoupila na ruku kde taky vydržela, nechala se dát do klece bez odporu, vše bez klování.

Poslední 4 dny je ale agresivní, pamlsky si přes klec z ruky vezme, ale dost agresivním způsobem. Když se přiblížíme ke kleci a položíme na ni prst, vyloženě po něm jde. Když ji chceme vytáhnout z klece, dáme tam pamlsek abychom ji na ruku nalákali, ale ona si pamlsku jakoby vůbec nevšímala a automaticky jde dost agresivně po prstech, téměř vždy klovne do krve.

Dnes jsme zkoušeli nastupování na bidýlko místo prstů, ale ihned co nastoupila na bidýlko se rychle přesunula k prstům a klovla zase do krve.

Nevíte, čím je to způsobeno? Děláme něco špatně? Rádi bychom jí porozuměli..

27.4.2022 06:01
exotchov

XXX.XXX.168.151

Za dva tydny by jste chteli zazrak,ste mimo vse chce cas.

Melix

27.4.2022 08:12
Melix

XXX.XXX.10.103

Je mi jasné, že ji máme ještě krátkou dobu, ale zaráží mě, že byla víc jak týden v pohodě, vycházela s námi dobře, ale zrazu nás klove a je agresivní.. jen mě zajímá, co se stalo, že zrazu tak změnila chování vůči nám..

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.4.2022 10:21
Uživatel s deaktivovaným účtem

Je to opravdu krátká doba, co ji máte. Já tipuji, že se prostě po tom týdnu víc rozkoukala a zkouší to. Alexové prošstě takoví jsou - jdou často do krve, ale to si chtělo zjistit už dopředu.

Melix

27.4.2022 10:42
Melix

XXX.XXX.30.169

Zjišťovali jsme dost, na různých stránkách, knížky jsme četli, různé videa shlédli, i tady na ifauně jsme četli xxx příspěvků, ať toho víme co nejvíce... je mi jasné, že si za tak krátkou dobu nezvykla ještě a že je mladá a bude zkoušet jak moc může a jak my budeme na to reagovat, ale člověk má i tak strach, jestli nedělá něco špatně, tak se raději zeptá..

Přidejte reakci

Přidat smajlík