Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.4.2022 23:22
elektro-filak@volny.cz

XXX.XXX.236.210

Před měsícem jsem si domluvil koupi výra bengálského od pána co to tu inzeruje pod názvem inzerátu Unikátní nabídka dravců NZ 2021/2022. Chtěl po mě zaplatit zálohu , já blbec zaplatil, a za dva dny od uhrazení není dostupný a na email neodpovídá. Znáte ho někdo? Taky jste se stali objetí podvodu? Jestli ano, napište mi, podáme to společně na policii.

Upraveno Adminem dne 28.4.2022 v 8:00 - osobní údaje, GDPR

28.4.2022 01:07
alex66

XXX.XXX.210.120

Je to marný, je to marný, je to marný.

28.4.2022 20:05
Moudivláček

XXX.XXX.67.120

alex66 napsal(a):
Je to marný, je to marný, je to marný.

Nejistější je z ruky do ruky a to nesmějí být padělky. Ale to už příliš fantazíruji. Jak hluboko jsme klesli. Bude hůř.

Neregistrovaný uživatel

28.4.2022 21:01
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Kolik takových jako vy naletělo a jistě ještě naletí.To jak jste se tituloval je pravda-komu není rady tomu není pomoci.Ještě dodatek -podvodník= kdo umí ten umí,kdo neumí ten si stěžuje na ifauně.

28.4.2022 21:48
Moudivláček

XXX.XXX.67.120

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Kolik takových jako vy naletělo a jistě ještě naletí.To jak jste se tituloval je pravda-komu není rady tomu není pomoci.Ještě dodatek -podvodník= kdo umí ten umí,kdo neumí ten si stěžuje na ifauně.

Můj známý bývalý kriminalista řekl jednu pravdu. Kdyby podvodníci a profesionální vrazi vypadali jako " bezdomovci", nikdy by nikoho nepodvedli.
Já sám, když jsem před desítkami let řešil jednoduchý problém, jsem podezříval stoprocentně jednoho a ten. který zapíral a za kterého bych krve ucedil to udělal. Nebýt náhody nikdy bych se pravdu nedověděl. A to byla jednoduchá doba bez dnešní super neidentifikovatelné dokonalé deziformatiky.
Kéž bychom se mohli přít jen o různé pohledy na problematiku chovu exotů.
Domnívám se, že diskuze na okrasném ptactvu je někdy kontraverzní, ale hlavně slušná.
Vždy si rád přečtu souhlasné i kritické příspěvky, protože nen přitakávání problém nikam neposune.

Přidejte reakci

Přidat smajlík