Amazoňan kubánsky

Prodám Amazoňana kubánského - Prodám dvouletého zdravého samce, odchov pod...
4500 Kč
D.den, samička aj samček chodia do búdky , no napriek tomu mi znáša samička na zem vo voliére. Prvé vajíčko som zodvihol a dal im do búdky... no na druhý deň ho rozďobali- zožrali. Teraz je druhé vajíčko vonku na zemi... čo mám urobiť , máte nejakú skúsenosť ? Ďakujem za Vaše rady.
Ešte treba povedať, jedná sa o 3 ročný mladý pár, prvá znáška min. rok - 2 vajcia mimo búdky, rozbité.
Ľubomír H.
napsal(a):
D.den, samička aj samček chodia do búdky , no napriek tomu mi znáša samička na zem vo voliére. Prvé vajíčko som zodvihol a dal im do búdky... no na druhý deň ho rozďobali- zožrali. Teraz je druhé vajíčko vonku na zemi... čo mám urobiť , máte nejakú skúsenosť ? Ďakujem za Vaše rady.
Ešte treba povedať, jedná sa o 3 ročný mladý pár, prvá znáška min. rok - 2 vajcia mimo búdky, rozbité.
Výběr z více budek. Desková, kmenová. Třeba i do výletu. Nutno skoušet, jsou mladí.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Zkuste dát budku na zem do míst kde snáší,odstraňte stříšku a jestli máte podkladky dejte do ní dva kusy.Pro tuto sezónu asi poslední šance.
Ďakujem , za reakcie .
Nakoniec jedno vajičko rozbité a to druhé som strčil do búdky... Asi za 2 dni samička sadla do búdky... na moje prekvapenie, po niekoľkých dňoch pri kontrole pozerám a samička sedí na 4 vajíčkach.. Samček poctivo chodí samičku kŕmiť a dnes už vyliahnuté mladé...
Koľko ešte neviem, nechcem dráždiť samičku... uvidím ako to dopadne, ale zatiaľ super.
Ďakujem za rady.. s pozdravom.