Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.5.2022 13:47
Isaeli

XXX.XXX.139.142

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, dá se poznat, že pták uhynul? Samice alexandra malého přestala na vejci sedět a už se do budky nevrátila. Uvnitř jde vidět černo a kolem červené cévky? Nejde to už moc dobře vidět, vejce má 25 dní. Myslíte, že se to ještě vyklube?

Neregistrovaný uživatel

3.5.2022 15:49
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Takový krásný dotaz tady už dlouho nebyl,to by nenapsal ani d...l.Chce to počkat ještě jednou 25dnů.

3.5.2022 15:53
lavice

XXX.XXX.225.240

Isaeli napsal(a):
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, dá se poznat, že pták uhynul? Samice alexandra malého přestala na vejci sedět a už se do budky nevrátila. Uvnitř jde vidět černo a kolem červené cévky? Nejde to už moc dobře vidět, vejce má 25 dní. Myslíte, že se to ještě vyklube?

Určitě, musíte na něm lépe sedět. Správně JT

3.5.2022 15:54
lavice

XXX.XXX.225.240

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Takový krásný dotaz tady už dlouho nebyl,to by nenapsal ani d...l.Chce to počkat ještě jednou 25dnů.

A udělat smaženici.

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.5.2022 18:10

Isaeli napsal(a):

Nevylihne se z toho už nic,pokud vejce zčerná zárodek umřel a jen tam hňije ....

3.5.2022 18:14

Měl jsem o vás trochu jiné mínění ale jste obyčejný chudák

Neregistrovaný uživatel

3.5.2022 18:53
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Nevylihne se z toho už nic,pokud vejce zčerná zárodek umřel a jen tam hňije ....

Po 25 dnech je to od vás dobrý postřeh.Zkuste se navážet do někoho jiného.JT

3.5.2022 20:24
kubanec

XXX.XXX.152.248

Pánové jak se cítíte jako borci co....., myslím tím ty dva

3.5.2022 20:59
stewe5

XXX.XXX.186.147

Isaeli napsal(a):

Nic si s toho nedělejte,učený z nebe nespadl.....vejce je mrtvé a ty dva co vám dali ty super odpovědi jsou povýšený tragédi

3.5.2022 21:22
Libor V

XXX.XXX.157.6

Bože někdo se tu jen zeptá a hned ho považujete za d...la. To se jako ani trochu nestydíte vy demente?

3.5.2022 21:43
pavel55

XXX.XXX.102.33

Podle té fotky typuji že embryo odumřelo mezi patnáctým až osmnáctým dnem.
V tomto stádiu poznáte prosvícením odumřelé vejce za dva dny,
Pokud například odumře ve středu ráno tak nejpozději v pátek ráno vidíte jednoznačně že je odumřelé. Cévky nejsou ostře odhraničené ale rozpuštěné.
Samice začíná sedět od 2-3 vejce, mladé se líhnou za 23 dní +/- jeden den

3.5.2022 22:46

Po 25 dnech je to od vás dobrý postřeh.Zkuste se navážet do někoho jiného.JT

Zřejmě si neuvědomujete že začínající chovatele tohle občas nevědí 😲 zkuste se navazet do někoho jiného 😛 PS: 27 let zkušeností co vy ?

Neregistrovaný uživatel

4.5.2022 08:21
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Já jen 50+ tj téměř jednou tolik co vy. Začínající chovatel z alexandry v době internetu a takový dotaz,ale i to je možné.

4.5.2022 10:24

Já jen 50+ tj téměř jednou tolik co vy. Začínající chovatel z alexandry v době internetu a takový dotaz,ale i to je možné.

Tak proč taková vaše reakce ? Právě od toho ten internet tady je tak samo jako my,kteří radíme těm méně zkušeným 😉

4.5.2022 18:02
Libor V

XXX.XXX.157.6

Nebylo by lepší radši nepsat než někoho nazvat debilem? Vypadáte že jste až moc chytrej tak by jste snad mohl mít rozum. Nebo snad ne?

Neregistrovaný uživatel

4.5.2022 18:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Libor V napsal(a):
Nebylo by lepší radši nepsat než někoho nazvat debilem? Vypadáte že jste až moc chytrej tak by jste snad mohl mít rozum. Nebo snad ne?

A nazvat člověka kterého neznáte dementem je v pořádku liborku-chtělo by to zklidnit hormon.Nebylo by od vás rozumnější raději nepsat,jak radíte mě?

4.5.2022 18:16
Libor V

XXX.XXX.157.6

A nazvat člověka kterého neznáte dementem je v pořádku liborku-chtělo by to zklidnit hormon.Nebylo by od vás rozumnější raději nepsat,jak radíte mě?

A co jiného si o vás člověk může myslet? 🤭

Přidejte reakci

Přidat smajlík