Prodám Alexandr malý

Prodám Alexandra malého - Prodám alexandr malý 1.1 Violet rec. straka - M...
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, dá se poznat, že pták uhynul? Samice alexandra malého přestala na vejci sedět a už se do budky nevrátila. Uvnitř jde vidět černo a kolem červené cévky? Nejde to už moc dobře vidět, vejce má 25 dní. Myslíte, že se to ještě vyklube?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Takový krásný dotaz tady už dlouho nebyl,to by nenapsal ani d...l.Chce to počkat ještě jednou 25dnů.
Isaeli
napsal(a):
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, dá se poznat, že pták uhynul? Samice alexandra malého přestala na vejci sedět a už se do budky nevrátila. Uvnitř jde vidět černo a kolem červené cévky? Nejde to už moc dobře vidět, vejce má 25 dní. Myslíte, že se to ještě vyklube?
Určitě, musíte na něm lépe sedět. Správně JT
Uživatel s deaktivovaným účtem
Isaeli
napsal(a):
Nevylihne se z toho už nic,pokud vejce zčerná zárodek umřel a jen tam hňije ....
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Takový krásný dotaz tady už dlouho nebyl,to by nenapsal ani d...l.Chce to počkat ještě jednou 25dnů.
Měl jsem o vás trochu jiné mínění ale jste obyčejný chudák
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
napsal(a):
Nevylihne se z toho už nic,pokud vejce zčerná zárodek umřel a jen tam hňije ....
Po 25 dnech je to od vás dobrý postřeh.Zkuste se navážet do někoho jiného.JT
Isaeli
napsal(a):
Nic si s toho nedělejte,učený z nebe nespadl.....vejce je mrtvé a ty dva co vám dali ty super odpovědi jsou povýšený tragédi
Podle té fotky typuji že embryo odumřelo mezi patnáctým až osmnáctým dnem.
V tomto stádiu poznáte prosvícením odumřelé vejce za dva dny,
Pokud například odumře ve středu ráno tak nejpozději v pátek ráno vidíte jednoznačně že je odumřelé. Cévky nejsou ostře odhraničené ale rozpuštěné.
Samice začíná sedět od 2-3 vejce, mladé se líhnou za 23 dní +/- jeden den
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Po 25 dnech je to od vás dobrý postřeh.Zkuste se navážet do někoho jiného.JT
Zřejmě si neuvědomujete že začínající chovatele tohle občas nevědí 😲 zkuste se navazet do někoho jiného 😛 PS: 27 let zkušeností co vy ?
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Já jen 50+ tj téměř jednou tolik co vy. Začínající chovatel z alexandry v době internetu a takový dotaz,ale i to je možné.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Já jen 50+ tj téměř jednou tolik co vy. Začínající chovatel z alexandry v době internetu a takový dotaz,ale i to je možné.
Tak proč taková vaše reakce ? Právě od toho ten internet tady je tak samo jako my,kteří radíme těm méně zkušeným 😉
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Libor V
napsal(a):
Nebylo by lepší radši nepsat než někoho nazvat debilem? Vypadáte že jste až moc chytrej tak by jste snad mohl mít rozum. Nebo snad ne?
A nazvat člověka kterého neznáte dementem je v pořádku liborku-chtělo by to zklidnit hormon.Nebylo by od vás rozumnější raději nepsat,jak radíte mě?