prodám alexandra malého

Prodám Alexandra malého - Prodám dvouletou kroužkovanou samici alexandra m...
1000 KčUživatel s deaktivovaným účtem
bobanek01
napsal(a):
Dobrý den prosím o radu nevilihla se mě mladé od alexandů malých oplozene jsou a vyvinuté také ale nevilihli se a bojím se že by se mě to mohlo rozšířit mezi ostatní ptáky co stín?děkuji za rady
Teď je otázka, zda samice špatně neseděla a nezastudila je. Nebo zda nebyla nízká vlhkost a mláďata se neměla sílu proklovnout skořápkou?
to je jejich první snůška?
bobanek01
napsal(a):
Dobrý den prosím o radu nevilihla se mě mladé od alexandů malých oplozene jsou a vyvinuté také ale nevilihli se a bojím se že by se mě to mohlo rozšířit mezi ostatní ptáky co stín?děkuji za rady
Když chcete, aby Vám někdo poradil, tak to napište tak,aby tomu někdo rozumněl. Ten váš dotaz nemá hlavu, ani patu.
bobanek01
napsal(a):
No je to několikáté hnízdo a Samice sedí pořád ale neviděl sem ji že by se šla koupat a vlhkost v budce moc už není i když sem dal mokrou rašelinu s hoblinama tak mám zvlhčit a jak moc ?
Pár je v místnosti, nebo venku ? Jaký věk má pár ? Z čeho máte obavy, aby se to nerozšířilo mezi ostatní ptáky?
Pár je venku tudíž i budka je venku a stáří páry je 7 let takže už mladé měli a strach jen z toho že kdyby to byla nějaká bakterie aby se mě to nedostalo na ostatní ptactvo protože mě vše začíná jít vše do totu.
Tak sem dnes zkontroloval ostatní budky a u druhé páry alexů se dnes mladé vylihlo ale stejně sem zvlhčil budky u i u ostatních ptáků ale sem z toho nervózní a nechci jim tam pořád chodit tak nevím
bobanek01
napsal(a):
Pár je venku tudíž i budka je venku a stáří páry je 7 let takže už mladé měli a strach jen z toho že kdyby to byla nějaká bakterie aby se mě to nedostalo na ostatní ptactvo protože mě vše začíná jít vše do totu.
Tak sem dnes zkontroloval ostatní budky a u druhé páry alexů se dnes mladé vylihlo ale stejně sem zvlhčil budky u i u ostatních ptáků ale sem z toho nervózní a nechci jim tam pořád chodit tak nevím
Nemusíte být z toho nervozní. Jednou se zadaří,jindy ne. Pro jistotu si můžete u toho páru nechat udělat vyšetření trusu, kdyby to byla náhodou nějaká infekce.
pionusites
XXX.XXX.40.108
Příčin úhynu ve vejci může být více. Mám spíše obavy abyste vlhčením budek bez zjištění opravdové příčiny nezlikvidoval i snůšky dalších párů. Doporučuji nechat u mrtvých vajec udělat pitvu, případně nechat vyšetřit i rodiče a podle toho se zařídit.