Rozela rubino - samec ukloval samici

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

jo

8.5.2022 20:47
jo

XXX.XXX.36.7

Dobrý den, dnes mi samec rubino ukloval samici, se kterou dva roky vedli. Rozkloval jí hlavu do krve, oko....nechápu to. Máte prosím někdo podobnou zkušenost? Je možné, že se to bude opakovat?
díky za názory a za zkušenosti
JB

10.5.2022 12:17
Horák lutino

XXX.XXX.167.135

Takového samce bych vyřadil z chovu ,neriskoval bych další útok na novou samici.

10.5.2022 13:19
lavice

XXX.XXX.225.240

jo napsal(a):
Dobrý den, dnes mi samec rubino ukloval samici, se kterou dva roky vedli. Rozkloval jí hlavu do krve, oko....nechápu to. Máte prosím někdo podobnou zkušenost? Je možné, že se to bude opakovat?
díky za názory a za zkušenosti
JB

Viděl jste to? Dle mého názoru samice náhle uhynula a on si pak s ní jen na zemi zahrával a udělal jí to. Před lety jsem to měl též, byla to práce spolubydlících ve volieře což jsem sám viděl. ...Ale může to být práce i vyrušené lasice....Co dál neporadím, ale já bych to s ním ještě jednou zkusil.Zase to není tak hrozná fin.položka rosely rubino.

jo

12.5.2022 14:52
jo

XXX.XXX.146.109

ano, viděl jsem to, ani úhyn ani lasice, seděl na ní a skalpoval ji za živa, trápení jsem ukončil já sám. Spíš se ptám co teď? Udělá to znova? Mam riskovat další samici u sebe nebo u někoho jiného? Nebo ho vyřadím...? dilema to je

12.5.2022 15:15
lavice

XXX.XXX.224.247

jo napsal(a):
ano, viděl jsem to, ani úhyn ani lasice, seděl na ní a skalpoval ji za živa, trápení jsem ukončil já sám. Spíš se ptám co teď? Udělá to znova? Mam riskovat další samici u sebe nebo u někoho jiného? Nebo ho vyřadím...? dilema to je

Tak to jo, určitě vyřadit, dál bych nepokoušel osud. Druhého samce.

Přidejte reakci

Přidat smajlík