Pomoc o rozpoznání pohlaví u korel

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.5.2022 14:50
Colt

XXX.XXX.101.32

Dobrý den , chci se zeptat jestli rozeznáte pohlaví u těchto korel.? Já si myslím, že to jsou dva kluci, ale nevím si to jistě.Jestli to pomůže tak ta bílo-žlutá je trochu agresivní na andulky a obě korely se pronásledují, lítají za sebou jako pár. Děkuji za odpovědi.

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.5.2022 05:05
Uživatel s deaktivovaným účtem

stáří obou?

12.5.2022 14:10
lavice

XXX.XXX.224.247

Colt napsal(a):
Dobrý den , chci se zeptat jestli rozeznáte pohlaví u těchto korel.? Já si myslím, že to jsou dva kluci, ale nevím si to jistě.Jestli to pomůže tak ta bílo-žlutá je trochu agresivní na andulky a obě korely se pronásledují, lítají za sebou jako pár. Děkuji za odpovědi.

Z fotek nic nepoznáte. Jeden myslel a vymyslel houby. Můžou to být i dvě samice. Omílá se to tu pořád dokola. Důležité stáří a zda se samec ukazuje a prospěvuje.

12.5.2022 14:13
lavice

XXX.XXX.224.247

lavice napsal(a):
Z fotek nic nepoznáte. Jeden myslel a vymyslel houby. Můžou to být i dvě samice. Omílá se to tu pořád dokola. Důležité stáří a zda se samec ukazuje a prospěvuje.

Jinak každý může radit jak chce a to je pro vás k ničemu.

12.5.2022 23:13
jikuma

XXX.XXX.244.173

Dobrý den,nechci radit jen můj názor .Máte 2 samce,na bělohlavé perlové strace je to už vidět a lutíno je dost světlej a má žlutou hlavu.Na pletivu je vidět i tenká chocholka.
Foto může klamat,ale určité rysy tam jsou.
Není to 100%,ale jen náhled z fotek.

Přidejte reakci

Přidat smajlík