Prodám Rosela rubino

Prodám Roselu pestrou - Prodám samičku rosela rubino rok 2024....
700 KčZajc
XXX.XXX.35.176
Zajc
XXX.XXX.33.81
Měla by to být loňská složená pára ale nějak se me to přestává zdát právě...
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
Podle fotek na houpačce je to pár.
Zajc
XXX.XXX.0.3
JoPe
napsal(a):
Tyto rosely jsou dvou odlišných chovatelských linií, takže vyvolávají dojem páru, ale za mě jsou to obě samice, sice každá jiná, ale zřejmě jsou.
Díky asi to tak bude no takhle vypadají jako pár ale začínají se chovat jako dvě samice právě..
Zajc
XXX.XXX.33.81
Leona76
napsal(a):
Mohu mit na Vas prosbu :) docetla jsem se ve starsi diskusi, ze chovate papousky mnohobarvy?
Ano ?
Zajc
XXX.XXX.0.3
Leona76
napsal(a):
Tp bylo na druheho pana, ale vy take chovate? :) mam novy par, samice rok samec 2 roky, krmi se pusinkuji 😉asi dva mesice, ale jinak nic samice sedne na bidlo u budky ale dovnitr nejde. Nevim zda mam pockat nebo treba dat jeste jinou budku. Dekuji
Také mám páru.. já bych jim dal čas .
Leona76
napsal(a):
Mohu mit na Vas prosbu :) docetla jsem se ve starsi diskusi, ze chovate papousky mnohobarvy?
Měl jsem dříve víc párů, teď mám na dožití než jeden. Jsou to výborné chůvy jako zpěváci, dokážou vychovat v případě nouze kde co. Jiná budka vám asi nepomůže, samička není připravena na snášku,zlepšete krmnou dávku a výsledek se dostaví.
JoPe
napsal(a):
Měl jsem dříve víc párů, teď mám na dožití než jeden. Jsou to výborné chůvy jako zpěváci, dokážou vychovat v případě nouze kde co. Jiná budka vám asi nepomůže, samička není připravena na snášku,zlepšete krmnou dávku a výsledek se dostaví.
A jak zlepsit poradite, naklicuji dva mesice, davam vajecnou michanici, kterou moc nechteji, ted pampelisky...
JoPe
napsal(a):
Jak připravuje míchanici , jak často ji dáváte, rovněž klíčené, jak postupujete, co obsahuje za druhy semen a jak často s tím krmíte ?
Klicene maji kazdy den, michanici 2x v tydnu vejce, mrkev, strouhanka (ale pulka zbyde) zkousela jsem i koupenou a tu nechteji skoro vubec
JoPe
napsal(a):
Jak připravuje míchanici , jak často ji dáváte, rovněž klíčené, jak postupujete, co obsahuje za druhy semen a jak často s tím krmíte ?
Smes mam od kryel
fazole mungo, proso bílé, červené, žluté,zelené, kardi, pšenice, pohanka, oves pluchatý, lesknice, semenec, paddy rýže, čirok červený, dari
JoPe
napsal(a):
Zdá se, že krmíte dobře, míchanici někteří ptáci nechtějí, dokud nemají mladé. Můžete ještě přidat občas do vody některý z komerčně vyráběných doplňků pro ex.ptactvo, nebo drůbež a pak už opravdu nezbývá než čekat, až to přijde.
Dekuji, mozna na to neni jeste pripravena :) tak tomu dam cas dekuji a at se dari.