ALEXANDR ČÍNSKÝ

Prodám Alexandra čínského - Prodám alexandry čínské, dva samečky r.2023,sam...
Dobrý večer,
můj dotaz je možná zvláštní, ale nikde to na internetu nemohu najít.
Kolik je optimální množství krmiva pro jednoho papouška.
Krmím směsí pro velké papoušky, plus ovoce a denně zelené krmení.
Zajímá mě množství zrnin na jeden kus, aby ptáci nebyli hladoví. Ptám se nato úmyslně právě teď, když ptáci hnízdí, jelikož mám pár alexandrů čínských, kteří krmí své mladé a přijde mi, že samec je hladový.
Děkuju za odpovědi.
Alexandr čínský
napsal(a):
Dobrý večer,
můj dotaz je možná zvláštní, ale nikde to na internetu nemohu najít.
Kolik je optimální množství krmiva pro jednoho papouška.
Krmím směsí pro velké papoušky, plus ovoce a denně zelené krmení.
Zajímá mě množství zrnin na jeden kus, aby ptáci nebyli hladoví. Ptám se nato úmyslně právě teď, když ptáci hnízdí, jelikož mám pár alexandrů čínských, kteří krmí své mladé a přijde mi, že samec je hladový.
Děkuju za odpovědi.
Nehledejte teoretické ideály, už teď jste si odpověděla, že jim podávaná dávka nestačí. Zkrátka když mají mladé, tak jim dejte, co se do nich vejde, ať ty mladé stojí za to a nejde jen o kvantitu, ale též o kvalitu krmiva.
JoPe
napsal(a):
Nehledejte teoretické ideály, už teď jste si odpověděla, že jim podávaná dávka nestačí. Zkrátka když mají mladé, tak jim dejte, co se do nich vejde, ať ty mladé stojí za to a nejde jen o kvantitu, ale též o kvalitu krmiva.
Děkuju za reakci, už dnes jsem jim přidala jednou tolik a bylo to lepší.
Ještě se zeptám, třeba je to nesmysl...když ptáci slétají na zem, aby dojídali to co jim upadne, znamená to, že jim to nejspíš nestačí???
Alexandr čínský
napsal(a):
Děkuju za reakci, už dnes jsem jim přidala jednou tolik a bylo to lepší.
Ještě se zeptám, třeba je to nesmysl...když ptáci slétají na zem, aby dojídali to co jim upadne, znamená to, že jim to nejspíš nestačí???
To je normální přirozený projev většiny ptáků něco hledat na zemi, jestli by se nenašlo ještě něco jiného.