Před časem jsem narazila na diskuzi, kde paní popisovala, jak dezinfikuje větve pro své ptactvo, bohužel už nevím kde....děláte něco podobného? nebo prostě jen větve donesete domů a šoupnete do klece? Zvažovala jsem postříkat roztokem octa a pak osprchovat horkou vodou, má to nějaký smysl? Předem děkuji za odpověď.
marcelanej
napsal(a):
Před časem jsem narazila na diskuzi, kde paní popisovala, jak dezinfikuje větve pro své ptactvo, bohužel už nevím kde....děláte něco podobného? nebo prostě jen větve donesete domů a šoupnete do klece? Zvažovala jsem postříkat roztokem octa a pak osprchovat horkou vodou, má to nějaký smysl? Předem děkuji za odpověď.
Pres 40let chovu jsem vetve nedezifinkoval,a bez problemu. Nekteri si ale radi pridelavaji zbytecne starosti.
Uživatel s deaktivovaným účtem

marcelanej
napsal(a):
Chovám papoušky už skoro 20 let a větve dávám bez mytí. Jen si hlídám, aby větve byly čisté (nepokryté trusem).
Dezinfekci asi řešila dotyčná kvůli parazitům? Tam je nejlepší větve úplně vyměnit.