Burza Vyškov 29.5.2022

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.5.2022 12:07
lesamon

XXX.XXX.96.73

Nevím proč jste mě v diskusi o exotech smazali naši pozvánku na Burzu do Vyškova,kte rá se koná již 29.5:2022.Na přední straně diskuse jsou tři pozvánky na Burzu do jiných měst a ty jste ponechali,asi jsou pro vás lepší klienti.Tak ta iFauna pomalu klesá na kvalitě,škoda toho že bude končit.... nebo se probuďte...Lejsek.

26.5.2022 15:06

Dobrý den,

psali jsme vám zde do soukromých zpráv hned po smazání v ranních hodinách, stejně tak na email, jelikož jste se dotazoval i tam. Z vaší strany to bylo bez reakce, až následně píšete opět do diskuze, kam toto nepatří.
Pozvánku na burzy a výstavy obecně patří do inzerce, kde to můžete dát dokonce k několika různým druhům zvířat.
Na diskuzi se následně ponechává diskuze lidí, kdy se baví, co kdo přiveze. Občas se stane, že něco unikne pozornosti. Pokud už je následně pod pozvánkou reakce ve formě dotazu, co kdo přiveze, ponechává se.
Prosím vás proto znovu, abyste své pozvánky dal na ifaunu přes inzerci.
Je třeba zachovat přehlednost diskuze a určení diskuze proti inzerci.
Děkujeme za pochopení.

S pozdravem
Redakce webu ifauna.cz

Neregistrovaný uživatel

26.5.2022 19:34
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Zjišťoval jsem zpětně pozvánky na burzy ve Vyškově a šlo to několik let,tak nechápu proč najednou to nejde.Důvod pro zachování přehlednosti diskuze se mi zdá malicherný.S pozdravem JT.

26.5.2022 19:42

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Zjišťoval jsem zpětně pozvánky na burzy ve Vyškově a šlo to několik let,tak nechápu proč najednou to nejde.Důvod pro zachování přehlednosti diskuze se mi zdá malicherný.S pozdravem JT.

Dobrý den,

díky speciálním rubrikám v inzerci, kde jsou přesně určené kategorie pro tyto akce, je to žádoucí směřovat spíše tam. Kdo hledá burzu ve svém okolí, bude mít přehlednější nabídky na inzerci. Drtivou většinu nabídek výstav a burz najdete právě tam.

S pozdravem
Redakce webu ifauna.cz

26.5.2022 20:22
vabl

XXX.XXX.231.96

Po domluvě mohu přivést 4letou 0,1 GM T 606503985

27.5.2022 05:55
edina

XXX.XXX.11.65

Po domluvě přivezu loňského 1.0 amazonana modročelého s dna

27.5.2022 09:44
lesamon

XXX.XXX.96.73

Dobrý den.Nechápu proč se vymlouváte a dáváte to jen některým organizacím najevo a píšete kde co patří.Je to správné, ale reagujete již pozdě když je těsně před Burzou ve Vyškově....Již hodně roků se burzy dávají do kolonky diskuse a nikomu to nevadilo...Jsu strašně zvědavý na měsíc červen jak tam budou postupně se zobrazovat burzy a co s tím uděláte.....Diskuse bude zajímavá ,ohledně vašeho rozhodnutí ......jak to uhájíte dobrým zdůvodněním!!!

27.5.2022 12:13

Dobrý den,

jak již bylo zmíněno v jiných vláknech, po několika letech došlo k obměně týmu administrátorů iFauny. Naši nováčci ještě nejsou obeznámeni se všemi zvyklostmi a výjimkami, jak jsou na iFauně zavedeny.
Je pravdou, že pozvánky na burzy, výstavy a další akce by měly patřit do inzerce. Nicméně jsme si vědomi, že dlouhodobě se, zejména v okrasném ptactvu, ponechávaly i v diskusi, neboť se zde domlouvají chovatelé, kdo co veze atd. a je hodně uživatelů, kterým tato forma maximálně vyhovuje.
Z tohoto důvodu tedy pozvánku ponecháme a služebně mladší kolegové byli v tomto směru informováni.
S pozdravem
Hlavní administrátor
iFauna.cz

27.5.2022 12:38
Varaxi

XXX.XXX.150.244

Je pravda, že zrovna konkrétně u burzy je problém v inzerci ten, že se nedá dopisovat, kdo co přiveze a o co by kdo měl zájem - na to jsou diskuzní fóra prostě lepší.
Je super, že dokážete zavést nový systém i udržovat tradici.

Neregistrovaný uživatel

27.5.2022 21:22
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

iFauna napsal(a):
Dobrý den,

jak již bylo zmíněno v jiných vláknech, po několika letech došlo k obměně týmu administrátorů iFauny. Naši nováčci ještě nejsou obeznámeni se všemi zvyklostmi a výjimkami, jak jsou na iFauně zavedeny.
Je pravdou, že pozvánky na burzy, výstavy a další akce by měly patřit do inzerce. Nicméně jsme si vědomi, že dlouhodobě se, zejména v okrasném ptactvu, ponechávaly i v diskusi, neboť se zde domlouvají chovatelé, kdo co veze atd. a je hodně uživatelů, kterým tato forma maximálně vyhovuje.
Z tohoto důvodu tedy pozvánku ponecháme a služebně mladší kolegové byli v tomto směru informováni.
S pozdravem
Hlavní administrátor
iFauna.cz

Dobrý večer-kdyby se nikdo neozval,napsal by jste takové vysvělení.Chudáci nováčci-něco mi to připomíná.JT

27.5.2022 22:07

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Dobrý večer-kdyby se nikdo neozval,napsal by jste takové vysvělení.Chudáci nováčci-něco mi to připomíná.JT

Dobrý večer i Vám, z logiky věci - pokud by se nikdo neozval, debata ohledně ponechávání příspěvků týkajících se burz v diskusi by nevznikla a nedostala by se nám na poradu.
Jednou z krásných věcí na iFauně je právě živá komunita uživatelů, kteří nám dají vědět, pokud mají nějaký námět, stížnost nebo problém. Věřte, že správa diskuse i inzerce je velmi komplexní a náročná práce, ve které je stále co zlepšovat a při nejlepší vůli není možné, aby každý nový Admin dostal "manuál" pokrývající úplně všechno. Tím spíše, že se snažíme uživatelům vycházet individuálně vstříc, je-li to jen trochu možné.
Děkujeme za pochopení

27.5.2022 23:10
lesamon

XXX.XXX.96.73

lesamon napsal(a):
Nevím proč jste mě v diskusi o exotech smazali naši pozvánku na Burzu do Vyškova,kte rá se koná již 29.5:2022.Na přední straně diskuse jsou tři pozvánky na Burzu do jiných měst a ty jste ponechali,asi jsou pro vás lepší klienti.Tak ta iFauna pomalu klesá na kvalitě,škoda toho že bude končit.... nebo se probuďte...Lejsek.

BURZA ve Vyškově,znovu se píše pozvánka : Chovatelské trhy exotického ptactva,holubů,králíků,drůbeže včetně kuřic se budou konat v neděli 29.5.2022 od 7.hod do 10.hod. v chovatelském areálu u vlakového nádraží ve Vyškově. Dále zde bude prodej chovatelských potřeb,různých druhů krmiv a léčiv,přenosek a budek pro exoty,zahrádkářské potřeby a sazenice,včelařské produkty a jiné. VÝKUP exotického ptactva a králičích kožek je zajištěn. Pořadatelé připravili zároveň i Bleší trhy.Zájemci mohou zde prodat nebo i nakoupit zachovalé oblečení,boty,hračky,známky,odznaky a jiné. Občerstvení je zajištěno.Informace na tel: 739 665 050.

Přidejte reakci

Přidat smajlík