Prosím o radu a ujistit se jaké pohlaví je pap.zpěvavého(rodiče 1.0 rubino,0.1lutino),je to 2.měsíční mladé,koupeno jako samice,jen se chci ujistit jestli to tak je.A náhodně jsem koupil Kakariki,taky by mě zajímalo pohlaví,myslím samec,taky mladě.moc děkuji
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Je to tak jak si myslíte.
Moc děkuji za příspěvek,konečně se povedlo odhadnout samici,dvakrát se nepovedlo.Ještě mám dotaz,tak proč když jsem jí dal k samcovi do klece,tak po ní šel a přáli se,ihned jsem ho odchyt.samec je 9/21 červený opalín.U druhého páru jsem přidal samce k samici a vše v pohodě a už ji krmí,ty jsou ale roční.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Dvouměsíční mládě se nedává k téměř ročnímu samci!
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jechic
napsal(a):
Moc děkuji za příspěvek,konečně se povedlo odhadnout samici,dvakrát se nepovedlo.Ještě mám dotaz,tak proč když jsem jí dal k samcovi do klece,tak po ní šel a přáli se,ihned jsem ho odchyt.samec je 9/21 červený opalín.U druhého páru jsem přidal samce k samici a vše v pohodě a už ji krmí,ty jsou ale roční.
Dal jste k pohlavně dospělému samci mládě - to je jasný, že si do oka nepadnou. Chce to stejně staré ptáky nebo prostě počkat až mládě dospěje.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Jechic
napsal(a):
Ok,tak je dám k sobě až na zimu,děkuji za příspěvky
Tahle reakce mi připadá jako proč se obtěžujete-já všechno vím.