Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.6.2022 10:06
Mimisek1

XXX.XXX.168.194

Dobrý den prosím je nějaká přeprava papoušků po ČR s Opavy do českého Krumlova nebo nejezdí někdo tuhle trasu děkuji

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.6.2022 11:37

Mimisek1 napsal(a):
Dobrý den prosím je nějaká přeprava papoušků po ČR s Opavy do českého Krumlova nebo nejezdí někdo tuhle trasu děkuji

A co takhle vyzkoušet strejdu googla? Stačí napsat přeprava zvířat ČR a vyskočí vám nejméně dvě firmy a to přivez zvíře nebo zverado

2.6.2022 11:51
Leona76

XXX.XXX.97.184

Mimisek1 napsal(a):

ano je but je https://www.facebook.com/zverado.cz
a nebo https://www.privez-zvire.cz/

3.6.2022 06:56
ZveraDo s.r.o.

XXX.XXX.122.93

Mimisek1 napsal(a):

Dobrý den,

pravidelně jezdíme trasu Opava - České Budějovice. Nejbližší termín máme v sobotu 18. června.

3.6.2022 08:59
Luboš Jedlinský

XXX.XXX.30.77

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
A co takhle vyzkoušet strejdu googla? Stačí napsat přeprava zvířat ČR a vyskočí vám nejméně dvě firmy a to přivez zvíře nebo zverado

Průšvih je když pominu drahou přepravu, že nevozí až domů tak že při zaslání musíte ptactvo zavést na nejbližší sběrné místo a naopak kupující se musí dostavit přesně na čas na odběrové místo, čas se dozvíte až v den doručování, tak že ideálně mít celý den volno a čekat na SMS aby se mohlo vyrazit, já to mám na odběrové místo cca hodinu cesty. Na druhou stranu obě firmy mi vždy vše doručili v naprostém pořádku, tak že z této stránky lze určitě doporučit

3.6.2022 11:19
ZveraDo s.r.o.

XXX.XXX.122.93

Luboš Jedlinský napsal(a):
Průšvih je když pominu drahou přepravu, že nevozí až domů tak že při zaslání musíte ptactvo zavést na nejbližší sběrné místo a naopak kupující se musí dostavit přesně na čas na odběrové místo, čas se dozvíte až v den doručování, tak že ideálně mít celý den volno a čekat na SMS aby se mohlo vyrazit, já to mám na odběrové místo cca hodinu cesty. Na druhou stranu obě firmy mi vždy vše doručili v naprostém pořádku, tak že z této stránky lze určitě doporučit

U nás přeprava exotického ptactva včetně zapůjčení přepravky po dobu přepravy, což využívá většina chovatelů, vyjde na 380Kč. Celý den na nás rozhodně čekat zákazník nemusí, již na základě zpracované objednávky od nás obdrží podrobné informace s přibližným časem předání ( rozmezí dvou hodin), které ve velké většině dodržíme. Maximálně se může lišit +,- 1Hod.

3.6.2022 11:28

Luboš Jedlinský napsal(a):

Tak 400 Kč za tříkilový balík po celé ČR se mi teda moc nezdá když to vemu že bych si měl jet třeba pro zvíře z mého bydliště (Třinec) dejme tomu do Prahy tak za míň než 2000 Kč to určitě nepůjde pokud bych jel autem .....po předchozí domluvě jsou ochotni (samozřejmě pokud je to v jejich možnostech ) dovézt zvíře i domu ....musíte pochopit že to není česká pošta nebo zasilkovna aby vám vozili zboží až domů pod nos zabývají se přepravou živých zvířat a tudíž je žádoucí aby ty zvířata na cestě byly co nejkratší dobu proto jsou sběrna / výdejní místa 🤷 já osobně mám taky sběrné/výdejní místo cca hodinu cesty a nemám s tím sebemenší problém navíc doprava je většinou o víkendech a po uzavření objednávky vám napíšou i přibližný čas doručení takže určitě není třeba celý den sedět doma a čekat

3.6.2022 11:53
Luboš Jedlinský

XXX.XXX.246.100

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tak 400 Kč za tříkilový balík po celé ČR se mi teda moc nezdá když to vemu že bych si měl jet třeba pro zvíře z mého bydliště (Třinec) dejme tomu do Prahy tak za míň než 2000 Kč to určitě nepůjde pokud bych jel autem .....po předchozí domluvě jsou ochotni (samozřejmě pokud je to v jejich možnostech ) dovézt zvíře i domu ....musíte pochopit že to není česká pošta nebo zasilkovna aby vám vozili zboží až domů pod nos zabývají se přepravou živých zvířat a tudíž je žádoucí aby ty zvířata na cestě byly co nejkratší dobu proto jsou sběrna / výdejní místa 🤷 já osobně mám taky sběrné/výdejní místo cca hodinu cesty a nemám s tím sebemenší problém navíc doprava je většinou o víkendech a po uzavření objednávky vám napíšou i přibližný čas doručení takže určitě není třeba celý den sedět doma a čekat

Samozřejmě jejich služby využívám dál, důležité je, že zvíře přivezou v pořádku. Ještě je jedna třetí služba, ta zvíře přiveze až přímo domů, dvakrát jsem si přes ně nechal posílat ryby, nicméně doprava vyjde okolo cca 600kc, přístup fajn, řidič milý, ale problém že odeslat jde tuším pouze z Prahy, ale v den odeslání mi ryby přišli až domů, určitě konkrétně tuhle službu ještě využiji i v budoucnu

3.6.2022 15:50

My máme zkušenost s oběma firmami.

Nejdříve jsem hodně využívala Přivez zvíře - posílali jsme cuy morčata, jezdila mi naopak od jiných chovatelů z celých koutů republiky. I králíček ze Slovenska dojel úplně v pořádku (tuto barvu u nás v ČR nikdo s PP nechová a nechtěla jsem podporovat množky). Pak jsme posílali i jednou aymary. Vše ok. Bohužel jediná nevýhoda - u nás vyzvedávali už v pátek ráno, což byla občas pekérka. Ceny kolem 300-400,- za balík. Za mě vše OK.

Poslední dobou využíváme Zverado - super domluva i ceny. Od nás (vozíme cca 20 km daleko) vyzvednutí v sobotu ráno, takže je to o dost přívětivější. :) Naposledy jsme posílali pár alexandrů velkých Rokycany - Přerov a vše v nelepším pořádku. :))

Jinak obě firmy dávají v objednávce už rozsah cca 2-3 hodin, kdy na svozové místo dorazí + pak v den svozu cca tu hodinu předem volají, aby čas upřesnili.

Přidejte reakci

Přidat smajlík