Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.6.2022 10:29
z jarda

XXX.XXX.150.94

Zdravím všechny, tímto chci poprosit jestli někdo nemá zkušenosti s tímto člověkem - wiktoria kaszan <wiktoriakaszan@gmail.com>
Před nedávnem měl tady inzerát a nabízel papouščí vajíčka a taky mláďata celkem vzácných druhů.
Nabídl mi mladého krotkého samečka kakadu inka za 300€ + 150€ doprava, která se platí předem a za mládě při převzetí!
Tak nevím jestli nejde náhodou o podvod.
Všem děkuji, Zappe

8.6.2022 11:15
Leona76

XXX.XXX.97.184

z jarda napsal(a):
Zdravím všechny, tímto chci poprosit jestli někdo nemá zkušenosti s tímto člověkem - wiktoria kaszan <wiktoriakaszan@gmail.com>
Před nedávnem měl tady inzerát a nabízel papouščí vajíčka a taky mláďata celkem vzácných druhů.
Nabídl mi mladého krotkého samečka kakadu inka za 300€ + 150€ doprava, která se platí předem a za mládě při převzetí!
Všem děkuji, Zappe

Já bych nic předem neposílala, a vůbec bych si nezamlouvala vejce copak asi dojde :( V případě velkého zájmu o papouška, bych jela osobně i přesto ,že to pár kilometrů bude.

Neregistrovaný uživatel

8.6.2022 11:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118

Asi je skromný a bude mu stačit těch 150 éček. Jinak průhledný podvod!

8.6.2022 12:39
park

XXX.XXX.222.82

100% podvod

8.6.2022 15:22
lavice

XXX.XXX.224.145

z jarda napsal(a):
Všem děkuji, Zappe

Jenom pošlete, budete příjemně překvapen. Víte kolik cca stojí kakadu inka? V té ceně cca 10 tis s dopravou to je zadarmo. už tady o tom bylo napsáno až moc. To udělá jenom b...c. nemyslíte? Přemýšlejte......

8.6.2022 15:24
lavice

XXX.XXX.224.145

park napsal(a):
100% podvod

Přesně tak.

8.6.2022 15:33
z jarda

XXX.XXX.139.214

No právě, že přemýšlím! Proto ten dotaz a vím dobře kolik stojí kakadu Inka.
A tak jsem mu napsal, že teda ok, ale že si přijedu osobně vybrat a tohle je jeho odpověď -

dobře, jsem v Polsku ul.Boczna 24 64-000, takže než přijedete, doufám,
že víte, že si ptáka zarezervujete, než přijedete, protože jsem vám
ptáka ukázal i na videu, ale pokud stále chcete přijet, zarezervujte
si pták před příjezdem na pátek rezervace je 50 eur.

S pozdravem Zappe

8.6.2022 15:44
lavice

XXX.XXX.224.145

z jarda napsal(a):
A tak jsem mu napsal, že teda ok, ale že si přijedu osobně vybrat a tohle je jeho odpověď -

S pozdravem Zappe

Proboha,to snad nemyslíte vážně? Není k tomu co dodat... .......měl by jste už vyrazit, ale Polsko, ulice Boczna to je široký pojem. kupte je všechny tady vám za ně utrhnou ruce.

8.6.2022 16:23
exotchov

XXX.XXX.168.151

Muj nazor je ,ze je jeste dosti blbcu co naleti.

8.6.2022 16:28
lavice

XXX.XXX.224.145

exotchov napsal(a):
Muj nazor je ,ze je jeste dosti blbcu co naleti.

Bohužel je to tak, máte pravdu.

8.6.2022 16:54
JoPe

XXX.XXX.82.8

z jarda napsal(a):

S pozdravem Zappe

Tak je to jasný, je skromný ten pán , stačí mu několik desítek rezervací po 50 éčkách a pak se ztratí ze světa.

8.6.2022 17:43
z jarda

XXX.XXX.139.214

Fascinuje mě jak se tady píše o těch blbcích... pánové, pánové je jednoduché kohokoliv urážet, napadat nebo zesměšňovat, ale věřte, že to umím i já, ale když to není nevyhnutně nutné, tak si myslím své a tím to pro mě končí!
A jinak můj dotaz zněl úplně jinak, ale nevadí a taky, když někomu napíšu o info, tak to neznamená, že hned bezhlavě budu kupovat...s toho jsem dávno už vyrostl. Takže tolik a všem děkuji za zájem.
S pozdravem Zappe

Přidejte reakci

Přidat smajlík