Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.6.2022 12:53
jarku

XXX.XXX.23.53

Chtěl bych se zeptat nejde jednoduše napsat přijímám cookies nebo nepřijímám,nedivím se že nikdo už pomalu nejde na faunu kdo to má pořád odškrtávat.Jarku

16.6.2022 13:13
zbirka

XXX.XXX.20.27

jarku napsal(a):
Chtěl bych se zeptat nejde jednoduše napsat přijímám cookies nebo nepřijímám,nedivím se že nikdo už pomalu nejde na faunu kdo to má pořád odškrtávat.Jarku

Presne tak.

To

16.6.2022 14:59
To

XXX.XXX.41.199

Souhlas, je to hrůza.

21.6.2022 12:05
jarku

XXX.XXX.23.53

To napsal(a):
Souhlas, je to hrůza.

Co provozovatel Fauny stále nic dělá mrtvého brouka? To s tím opravdu nejde nic dělat?

21.6.2022 12:10

jarku napsal(a):
Co provozovatel Fauny stále nic dělá mrtvého brouka? To s tím opravdu nejde nic dělat?

Dobrý den,

je to v řešení. Hledáme, kde je problém.
Omlouváme se a děkujeme za vaši trpělivost.

S pozdravem
Redakce webu iFauna.cz

10.7.2022 13:55
jarku

XXX.XXX.23.53

iFauna napsal(a):
Dobrý den,

je to v řešení. Hledáme, kde je problém.
Omlouváme se a děkujeme za vaši trpělivost.

S pozdravem
Redakce webu iFauna.cz

Tak dnes je 10.7.22, redakce stále hledá a nereaguje.
Jinde na to už přišli a tady zatím asi vysílají signáli.Je to voprus velebnosti.

10.7.2022 15:07

Dobrý den,

naši IT technici nezjistili žádnou závadu na naší straně. Chyba je v prohlížečích, je třeba proto upravit přímo v prohlížeči nastavení cookies, případně odinstalovat a znovu nainstalovat, či zkusit jiný prohlížeč.

S pozdravem
Redakce webu iFauna.cz

10.7.2022 16:07
bayka

XXX.XXX.113.251

Mám Mozillu nic neodklikávám.

10.7.2022 17:18
alex66

XXX.XXX.210.20

Já mám operu a taky o žádných cookies nevím.

15.7.2022 10:30
jarku

XXX.XXX.23.53

iFauna napsal(a):
Dobrý den,

naši IT technici nezjistili žádnou závadu na naší straně. Chyba je v prohlížečích, je třeba proto upravit přímo v prohlížeči nastavení cookies, případně odinstalovat a znovu nainstalovat, či zkusit jiný prohlížeč.

S pozdravem
Redakce webu iFauna.cz

Proč bych si měl k vůli něčí pohodlnosti měnit prohlížeč u jiných stránek to jde a vaše to nejde, fak proč dělat věci jednodušeji je lepší říci udělejte si stím něco sám ,odinstalovat - nainstalovat .Jinde stačí souhlasím - nesouhlasím, podle mě je to zaplacené aby to člověk vzdal a odsouhlasil všechno
pak se to prodává. Děkuji za Vaši ochotu udělat něco navíc pro druhého, přeji krásný nikým nerušený den, aby Vás takový lidé jako Já už neotravovali.

15.7.2022 10:47
atobajus

XXX.XXX.195.189

Já žádný problém s cookies nemám, vše šlape výborně a nic neodklikávám. Na počítači používám prohlížeč Google Chrome a na iPhonu Safari. Nikde žádný problém.

Uživatel s deaktivovaným účtem

15.7.2022 11:29

jarku napsal(a):
Proč bych si měl k vůli něčí pohodlnosti měnit prohlížeč u jiných stránek to jde a vaše to nejde, fak proč dělat věci jednodušeji je lepší říci udělejte si stím něco sám ,odinstalovat - nainstalovat .Jinde stačí souhlasím - nesouhlasím, podle mě je to zaplacené aby to člověk vzdal a odsouhlasil všechno
pak se to prodává. Děkuji za Vaši ochotu udělat něco navíc pro druhého, přeji krásný nikým nerušený den, aby Vás takový lidé jako Já už neotravovali.

No on ten problém bude spíš na vaší straně ne na straně ifauny 🤔 podle toho co zmiňujete v úvodu bych řekl že máte špatně nastavený prohlížeč

16.7.2022 07:36

Taky používáme Google Chrome - jak v PC, tak na mobilu a nikdy to po mě nic nechtělo.

Přidejte reakci

Přidat smajlík