To

XXX.XXX.41.199
Souhlas, je to hrůza.
iFauna
napsal(a):
Dobrý den,
naši IT technici nezjistili žádnou závadu na naší straně. Chyba je v prohlížečích, je třeba proto upravit přímo v prohlížeči nastavení cookies, případně odinstalovat a znovu nainstalovat, či zkusit jiný prohlížeč.
S pozdravem
Redakce webu iFauna.cz
Proč bych si měl k vůli něčí pohodlnosti měnit prohlížeč u jiných stránek to jde a vaše to nejde, fak proč dělat věci jednodušeji je lepší říci udělejte si stím něco sám ,odinstalovat - nainstalovat .Jinde stačí souhlasím - nesouhlasím, podle mě je to zaplacené aby to člověk vzdal a odsouhlasil všechno
pak se to prodává. Děkuji za Vaši ochotu udělat něco navíc pro druhého, přeji krásný nikým nerušený den, aby Vás takový lidé jako Já už neotravovali.
Uživatel s deaktivovaným účtem

jarku
napsal(a):
Proč bych si měl k vůli něčí pohodlnosti měnit prohlížeč u jiných stránek to jde a vaše to nejde, fak proč dělat věci jednodušeji je lepší říci udělejte si stím něco sám ,odinstalovat - nainstalovat .Jinde stačí souhlasím - nesouhlasím, podle mě je to zaplacené aby to člověk vzdal a odsouhlasil všechno
pak se to prodává. Děkuji za Vaši ochotu udělat něco navíc pro druhého, přeji krásný nikým nerušený den, aby Vás takový lidé jako Já už neotravovali.
No on ten problém bude spíš na vaší straně ne na straně ifauny 🤔 podle toho co zmiňujete v úvodu bych řekl že máte špatně nastavený prohlížeč
Uživatel s deaktivovaným účtem

Taky používáme Google Chrome - jak v PC, tak na mobilu a nikdy to po mě nic nechtělo.