Kakariky modrý

Prodám Kakariki modrého - Prodám kakariky modrý 2 samec 1 samičku kremino s...
Dobrý den
Mám špatnou zprávu ohledně mého kakariki modrá mutace, poslední dobou na něm vidím malé musky. Nevíte co to je?! Dle mne nějaký parazit bojíme se ze to chytnou další ptaci. Prikladam foto. Dekuji za odpověď :)
Uživatel s deaktivovaným účtem
tady_orel
napsal(a):
Dobrý den
Mám špatnou zprávu ohledně mého kakariki modrá mutace, poslední dobou na něm vidím malé musky. Nevíte co to je?! Dle mne nějaký parazit bojíme se ze to chytnou další ptaci. Prikladam foto. Dekuji za odpověď :)
Dobry den, veru chytia aplikujte arpalit spray alebo biokill.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.87.118
tady_orel
napsal(a):
Přemýšlím jestli ho nevzít k veterináři… mám či ne? Já vůbec nevím
Od Rybo4 máte radu zdarma u veta to bude horší (finančně).
Bohužel již špatně vidím a tak berte můj názor s rezervou. To není muška . Mouchy jsou hmyz dvoukřídlý, to na fotce vypadá jinak. Pošlete foto na entomologické forum a budete mít jasno.
Při veškeré úctě k veterinárům si myslím, že to není jejich parketa.
Myslím si, že ten živočich vašim papouškům neuškodí.
Moudivláček
napsal(a):
Bohužel již špatně vidím a tak berte můj názor s rezervou. To není muška . Mouchy jsou hmyz dvoukřídlý, to na fotce vypadá jinak. Pošlete foto na entomologické forum a budete mít jasno.
Při veškeré úctě k veterinárům si myslím, že to není jejich parketa.
Myslím si, že ten živočich vašim papouškům neuškodí.
Už jsme na to přišli je to kloš Četli jsme Že ptáky nepříjemně kouše, koupili jsme teda ten biokill Snad zabere :/
tady_orel
napsal(a):
Už jsme na to přišli je to kloš Četli jsme Že ptáky nepříjemně kouše, koupili jsme teda ten biokill Snad zabere :/
Dobrý, ešte doplním ...
Určite zaberie ak sa správne podá.
A pozor na to že predávajú biokill antiparazitikum aj inseckticidum.
Vy potrebujete biokill antiparazitikum - je určený pre zvieratá !!!!
filozof
XXX.XXX.0.243
Jedná se o ptakotrudku.Hodně napadá vlaštovky a rorýsy,znám z vlastních poznatků.
SB
XXX.XXX.252.18
Dobrý deň. Pre vašu informáciu.
https://www.lidovky.cz/orientace/veda/ptaci-nejsou-tim-cim-se-zdaji-byt-kdo-zije-v-jejich-peri.A210111_112618_ln_veda_ape
S pozdravom S.B.