Uživatel s deaktivovaným účtem

Horáci a nádherní dnes z budky...
Horáci bohužel zase musí doperit..., V budce jsou ještě 2 ks..
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Rodičové jim dali pěkný pokos.To není vůbec k chlubení.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
Zjistit pachatele-většinou je to samice.Bohužel se to bude opakovat stále, tak ten který to dělá musí pryč.

konečně jsem se letos dočkal-můj první odchov barnard č.č. modrý
druhé foto penanti oranž ino + 2f straka skořice

Mlade ary ararauny. Oni su 4 len dve su pod samcom a dve pod samicou a tie dve pod samcom nie je vidiet. stary su strasne agresivny tak ich nechcem moc vyrusovat.

Dobrý den, letos druhé hnízdo Amády zelenomodré ,,FORBESKA¨ . Dnes nakroužkovány 4ks.
Letošní odchov Penantu . Nad míru spokojený. Krasavce zařadíme do mojeho chovu.

Ara Ararauna, vyleteli uz papagaje kralovske a milion malych prepelic cinskych:-)

milbe
napsal(a):
Několik let práce a zde je konečně výsledek
Přidám další nevšední mutaci :0,1 oranž lutino skořice

3x samice (22)
Alexandr malý /světlohlavá plavá (Buttercup)
2x šedá /buttercup
1x modrá /buttercup

Taky přidám, po vyřešení příčin špatného lihnuti. Se konečně zadařilo.
Také už vyletěli, rosela pestrá albino ( skořice) se svým otcem a rubino/modrou.
Dobrý večer. Taky přidám něco. 2x eklektus a jeden amazoňan oratrix. Vše pod rodiči.
kubanec
napsal(a):
Zdravím a co tam bylo za problém ať se poucime......
Zdravím,
problém byl z vlhkostí. Doslova jsem během sezení celý zálet včetně budky prolil vodou. Opakoval jsem to cca dva tři dny dle počasí. Budku z venku ale při opuštění samice, jsem rosil i zevnitř.
Jen je důležité, aby ptáci než tohle začnete dělat, byly zvyklý na tento režim dříve než při hnízdění.
Mám naistalovanou sprchu, kterou jim při teplých dnech pouštím. Proto jim další přítomnost vody potom nevadila.
Červenokřídlý/žluté druhé hnízdo, první 4 mladí až na bydlo, druhé tři vejce, dva mladí, jeden zůstal a roste jak s vody.
Druhé hnízdo, rodiče 1,0 přírodní straka / černou, modrou, opalin, pastel x 0,1 opalin / černou, modrou, pastel.
2 x modrá, 2 x modrá pastel, 1 x černá opalin, 1 x přírodní.