filozof

XXX.XXX.0.243
Koukám,že jste Liberec,bodněte na to,Kolín je tržnice slepic a veteše,ptáčníků pomálu a žádný výběr.Jeďte raději do Sobotky,máte to blíže a je to speciálka na exoty.
Kveten11

XXX.XXX.16.105
jakubh
napsal(a):
Do Sobotky jezdim, ale bylo to tam ted po dvakrat slabe (stejne, jako Tyniste), tak jsem chtel zkusit jeste neco. Na Ifaune je dost inzerentu z Kolinska, tak jsem myslel, ze by tam neco mohlo byt.
Tyniste slabe bylo, ale myslim, zeneni jeste sezona, ale andulek tam bylo hodne.
Uživatel s deaktivovaným účtem

jakubh
napsal(a):
Do Sobotky jezdim, ale bylo to tam ted po dvakrat slabe (stejne, jako Tyniste), tak jsem chtel zkusit jeste neco. Na Ifaune je dost inzerentu z Kolinska, tak jsem myslel, ze by tam neco mohlo byt.
Když jsem ještě jezdívala s mamkou do Kolína (naposledy cca 7-8 let), bývalo koncem června už v nabídce dost andulek, korely a zebřičky taky. Ale většina končila ve výkupu.
Já osobně bych si prošla inzerci a zajela si k chovatelům osobně. Zvlášť u andulek bych si ohlídala, abyste si nepřivezl i něco navíc (vápenka, skokani, atd.)
jakubh
napsal(a):
Teraz je slabo všade či česku,tak aj na slovensku-aj madarsku.večinu tie lacné vtáctvo dává každy do vykupu.