Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.7.2022 19:55
klema1

XXX.XXX.36.39

Dobrý den,
prosím o názor na společný chov horáků, nádherných a mníšků v jedné velké volieře. Papoušky chovám pro radost nikoliv pro finanční zisk.
Děkuji za názory od zkušených chovatelů.
Klem

7.7.2022 21:34
Horák lutino

XXX.XXX.167.135

Dejte pozor, aby se Vám nepřepárovali horští a nádhernými ,někdy se to stává.

7.7.2022 22:10
alex66

XXX.XXX.210.20

Mníšci jsou agresoři, u mě útočili i přes pletivo na rosely ve vedlejší voliéře.

Uživatel s deaktivovaným účtem

9.7.2022 21:27
Uživatel s deaktivovaným účtem

Mníšci jsou agresoři. Ty bych do společné voliéry nedávala.

A u horských a nádherných pozor na vzájemné křížení. Už jsem pár takových kříženců viděla.

27.7.2022 08:58
klema1

XXX.XXX.175.214

Děkuji všem zúčastněným za příspěvek. vyřešil jsem to nákupem papoušků červenokřídlých, z kterých mám také radost.

30.7.2022 00:14
Jimu

XXX.XXX.230.37

Chovám ve společné voliéře nádherné i horské. Jestliže jsou již páry stabilní ( alespoň jednou hnízdili, tal k vzájemnému křížení nikdy nedochází. Může se to stát u mladých ptáků, kteří ještě nehnízdili, ale je to vyjímka. Toho bych se neobával. Mnížci jsou celkem hluční, asi bych je ze společenstva vyloučil. Rozhodnout se musíte sám.

30.7.2022 08:07
vegh

XXX.XXX.120.45

Jimu napsal(a):
Chovám ve společné voliéře nádherné i horské. Jestliže jsou již páry stabilní ( alespoň jednou hnízdili, tal k vzájemnému křížení nikdy nedochází. Může se to stát u mladých ptáků, kteří ještě nehnízdili, ale je to vyjímka. Toho bych se neobával. Mnížci jsou celkem hluční, asi bych je ze společenstva vyloučil. Rozhodnout se musíte sám.

Krížence zaťim neboli ale budu ked jedena samica nasadni skor tak jej samec skočí aj na druhu.ani nebudeťe vedeť ako sa to stalo.

30.7.2022 14:24
exotchov

XXX.XXX.168.151

Jimu napsal(a):

Nemate zas tak uplne pravdu,ale na co se namahat. Kdo chce kam,pomuzme mu tam.

Přidejte reakci

Přidat smajlík