Hrdlička Chechtavá - rady pro začátečníka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.7.2022 12:04
Martin 5

XXX.XXX.19.16

Zdravím
Dnes jsem na burze koupil páru Hrdliček Chechtavých , jako krmení jsem jim podal směs kterou krmím drobné exoty a na přilepšení koupil pytel Slunečnice. Co jím můžu ještě dávat? Mimo obilí, to vím. Dále jsem četl že jsou to celkem klidní a snadno ochočitelní ptáci, rád bych jím nechal občas otevřenou voliéru ať občas vykouknou ven ale strach že uletí samozřejmě mám,co myslíte zkusit to? A asi by to chtělo doplnit ještě nějaké bidlo že? A poslední dotaz je v jakém stáří je nechat zahnízdit. Přikládám foto ubikace a díky za rady.
Martin

17.7.2022 14:38
vegh

XXX.XXX.105.21

Martin 5 napsal(a):
Zdravím
Dnes jsem na burze koupil páru Hrdliček Chechtavých , jako krmení jsem jim podal směs kterou krmím drobné exoty a na přilepšení koupil pytel Slunečnice. Co jím můžu ještě dávat? Mimo obilí, to vím. Dále jsem četl že jsou to celkem klidní a snadno ochočitelní ptáci, rád bych jím nechal občas otevřenou voliéru ať občas vykouknou ven ale strach že uletí samozřejmě mám,co myslíte zkusit to? A asi by to chtělo doplnit ještě nějaké bidlo že? A poslední dotaz je v jakém stáří je nechat zahnízdit. Přikládám foto ubikace a díky za rady.
Martin

Hrdličky su skoro plodné,ale treba ich nahať aspont 7-8 mes.ked maju mládatá mošťe pusťit von ale natolko su krotké že Vám tulavé kocur ničí.žeru aj kukuric malom množsťve.

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.7.2022 20:37
Uživatel s deaktivovaným účtem

Martin 5 napsal(a):
Zdravím
Martin

Počkejte až dospějí a budou hnízdit. Potom je můžete začít pouštět ven .A budou se vracet, Nejdříve pouštět k večeru to nikam daleko už nepoletí. Aspoň mě to tak funguje.

18.7.2022 14:46
vegh

XXX.XXX.40.8

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Počkejte až dospějí a budou hnízdit. Potom je můžete začít pouštět ven .A budou se vracet, Nejdříve pouštět k večeru to nikam daleko už nepoletí. Aspoň mě to tak funguje.

Dakedy roku 75-videlsom jedna babka mala tak 30-kusov vonku ako holuby.

18.7.2022 18:10
Martin 5

XXX.XXX.168.143

Díky ,klec je umístěna v ze tří stran uzavřené místnosti takže prolet bych jim dopřál jenom tam, venku ne.

18.7.2022 18:10
Martin 5

XXX.XXX.168.143

Díky

Přidejte reakci

Přidat smajlík