Dobrý den. Chtěl bych se obecně zeptat. Jaká bude asi účast prodejců papoušků v týništi 24.7.? Nejsem zas tak zkušený návštěvník burz, ale před měsícem jsem byl na burze v Kladně a krom několika prodejců chov.potřeb venku nebylo vevnitř nic. Je to tím , že ještě není tzv. po sezóně a ptáci zatím nejsou? Chci se jet podívat, třeba i něco koupit, ale aby tam někdo byl a nedělal si výlet zbytečně. Děkuji za rozumné info. Martin
Já byla naposledy v Kolíně Štítarech na burze. Byla jsem tam poprvé a trhy se tam konají každý týden. Přijeli jsme hodinu po začátku a viděli toho minimum. Pouze 2 prodejci krmiv, asi 10 chovatelů papouśků podobný počet chovatelů drůbeže holubů a králíků. Bylohodně sazenic květin a hadry. Za mě už se tam nevrátím,extra slabé. Možná jsme si vybrali blbí termín, možná je to prázdninami, ale celkově nic moc. Zato si člověk mohl krásně prohlédnout nabízené ptáky i z dálky, což může být výhoda. A byli tam hezcí ptáci.
Co se týče Týniště, jezdím tam dvakrát do roka pro krmivo a občas i pro ptáky do chovu. Na podzim je víc odchovů, ale i jindy jsem zklamána nebyla. Vždy ptáků na koukání dostatek. Jen to chce jen co nejdřív, po půl deváté hodně prodejců odejde a je to tam poloprázdné. Asi to tak je všude mi přijde.