Jakub_Filip
napsal(a):
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jaké papoušky byste mi doporučili do voliéry. Rozměry voliéry jsou 180 délka, 98 šířka,125 výška. Mohl by tam být jeden pár rozel penantovych? Nebo i nějaký jiný druh. Kterému by to vyhovovalo?
Děkuji předem za vaše názory. Filip
Voliera do 2metru delky je pouze tak pro jeden par mensich papousku do velikosti korel.
Jakub_Filip
napsal(a):
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jaké papoušky byste mi doporučili do voliéry. Rozměry voliéry jsou 180 délka, 98 šířka,125 výška. Mohl by tam být jeden pár rozel penantovych? Nebo i nějaký jiný druh. Kterému by to vyhovovalo?
Velikost této klece odpovídá tak pro jeden pár korel a k tomu třeba pár andulek, nebo místo korel pár papoušků zpěvavých, popř. neofém,ale ne všechno dohromady. Pro penanty to je malé.
Jakub_Filip
napsal(a):
ano mohl
Uživatel s deaktivovaným účtem

Penanty bych tam určitě nedávala. Jsou to velcí letci.
Můžete tam dát pár buď andulek, korel, neofém nebo třeba pap.zpěvavých. Myšleno jen 1 druh z nich. 😉
Jakub_Filip
napsal(a):
Pokud se Vám líbí rosely, tak do této voliérky můžete dát jeden pár rosel žlutolících.