Po dohode priveziem 0.1 penant zlatý pastel, krúžok SK21. Cena 220€
+421904048269
Na Burzu přivezu letošní:
3 samice Papouška Nádherného, s kroužkem a DNA,
Andulky vlnkované, různých barev, s kroužkem pouze samci ,
zbylé kroužky vel. 4,2 mm.
Koupím 2 slepičky Křepelky čínské
Kontakt na mě: lakosilrudolf@seznam.cz, tel. 776208567
MAX9

XXX.XXX.147.212
Nepoveze někdo samici králováka? Pouze letošní a s DNA.
Mohu přivézt roselu slamožlutou 0,1 s DNA, kroužek 2018, letošní rosely penant, modrá mutace, letošní mláďata mníšků šedých bez DNA, přírodní, modré a kobalt. Více informací na telefonu 721 363 748.
V případě zájmu mohu dovést modré guldičky, vše kroužkováno.
Sergi26@seznam.cz
Predam mnich šedy páry snow:
1.0 aqua snow x 0.1 modry snow
1.0 modry snow x 0.1 aqua snow
1.0 kobalt snow x aqua alebo modra snow,1.0 kobalt snow x 0.1yellow f1 snow
Prvé hniezda marec-apríl
Krúžky 2022 určenie pohlavia DNA
Viac parov,cena za pár 7500 kč.
+4210905691518
Starší chovnou páru Alexandru velkých...Kdyby měl někdo zájem.Jsou u mne asi 6 let a vždy měli mladé 2x ročně....jak vidíte na fotce první ještě v budce a už dlasi vejce...více na ...tel.604204773
Duhové andulky 2022
Korela albino 1,0 2022
Korela pastelface perlový 1,0 2022
Tel. 776 851 492
clok

XXX.XXX.57.161
Tak navstevnost velka....sortiment slabsi...budky sama drevotriska za ceny vysoke....vykup andulka 30..kakarik jak kde...ale vestinou od 150-250
clok
napsal(a):
Tak navstevnost velka....sortiment slabsi...budky sama drevotriska za ceny vysoke....vykup andulka 30..kakarik jak kde...ale vestinou od 150-250
.........burza co burza sa tu rieši vykup....kto chce tak preda aj za 10kčs každeho vec možno aj za tych par korún sa to predajcom oplatí ked to tam v hufoch davaju ...krasny den inak aj v Nr to inak nebolo a inak nebude...krasny den
vegh
napsal(a):
Tak ako vidno na fotke jedno ošklubané a 2 vajec záprduk.
Za ty roky co je mám ani jedno mládě nikdy nevyletělo z budky oškubané,ikdyz to tak třeba na fotce vypadá....A vajíčka jsou nové, druhé hnízdo, pára to tak má každý rok...proto sem vždy musel první mladé dát do dřevěné krabičky,aby ty vajíčka neponičili.Fotek mám spousty,vybral sem tuhle,protože by mne nikdy nenapadlo,že někdo napíše to co vy.
5008

XXX.XXX.228.41
kakapo2
napsal(a):
Za ty roky co je mám ani jedno mládě nikdy nevyletělo z budky oškubané,ikdyz to tak třeba na fotce vypadá....A vajíčka jsou nové, druhé hnízdo, pára to tak má každý rok...proto sem vždy musel první mladé dát do dřevěné krabičky,aby ty vajíčka neponičili.Fotek mám spousty,vybral sem tuhle,protože by mne nikdy nenapadlo,že někdo napíše to co vy.
Ještě tu o Karkulce. Peří pouze na křídlech, jinak celé sjeté
Je mi vás líto protože o tom nic nevíte a přesto komentujete.Ano chci dát pryč chovný pár Alexandru velkých,protože mám doma zatím v hejnu 4 páry Amazónků belobrichych kteří mají dva roky a na jaře půjdou už rozparovat a nemám pro ně místo.Taky půjdou pryč ještě chovní Penanti,ale ti až později,protože mání ještě 5 mladých a zřejmě i Barnardi límcový...Jen kvůli vám až budu doma si udělám tu práci a pošlu vám fotky mláďat za několik let zpětně.Podle budky a časech na pořízených fotografiích uvidíte,že nelžu,mám jen jednu páru Alexandru velkých Kdyby jste sledoval moje inzeráty na ifaune,tak by jste věděl,že každý rok inzeruji Alexandry velké...Já prostě nelžu,taky tu někde v diskuzi najdete videa i zimoviště pro moje Amazonky.. prostě jen nemám to chovatelské zařízení nafukovací...
5008

XXX.XXX.228.41
kakapo2
napsal(a):
Je mi vás líto protože o tom nic nevíte a přesto komentujete.Ano chci dát pryč chovný pár Alexandru velkých,protože mám doma zatím v hejnu 4 páry Amazónků belobrichych kteří mají dva roky a na jaře půjdou už rozparovat a nemám pro ně místo.Taky půjdou pryč ještě chovní Penanti,ale ti až později,protože mání ještě 5 mladých a zřejmě i Barnardi límcový...Jen kvůli vám až budu doma si udělám tu práci a pošlu vám fotky mláďat za několik let zpětně.Podle budky a časech na pořízených fotografiích uvidíte,že nelžu,mám jen jednu páru Alexandru velkých Kdyby jste sledoval moje inzeráty na ifaune,tak by jste věděl,že každý rok inzeruji Alexandry velké...Já prostě nelžu,taky tu někde v diskuzi najdete videa i zimoviště pro moje Amazonky.. prostě jen nemám to chovatelské zařízení nafukovací...
Tento román nemění nic na tom, že to mládě na fotce je totálně obrané
exotchov
napsal(a):
Proto je prodava,takj ako ostatni zarucene chovne pary,ale vzdy se najde naivni kupec a to je podstata kolotoce.
Našel jsem loňské fotky v tomto telefonu...zbytek mám ve starém.fotka s novým vajíčkem je focená 21.4.2021....fotky s mláďaty jsou ze dne 8 4.2021...ja narozdíl od vás důkazy pro moje tvrzení mám, ještě,že jsem to nesmazal...
kakapo2
napsal(a):
Našel jsem loňské fotky v tomto telefonu...zbytek mám ve starém.fotka s novým vajíčkem je focená 21.4.2021....fotky s mláďaty jsou ze dne 8 4.2021...ja narozdíl od vás důkazy pro moje tvrzení mám, ještě,že jsem to nesmazal...
Když jsou holátka, tak těžko budou něco škubat, když není co. Dejte sem foto jak opeřují, to je začínají škubat. Proto se jich zbavujete,Každý to pozná, když se podívá na foto. Píšete tady pohádky co nikoho nezajímají, zde se jedná o škubání mladých. Jak napsal 5008 totálně obrané. ahoj
lavice
napsal(a):
Když jsou holátka, tak těžko budou něco škubat, když není co. Dejte sem foto jak opeřují, to je začínají škubat. Proto se jich zbavujete,Každý to pozná, když se podívá na foto. Píšete tady pohádky co nikoho nezajímají, zde se jedná o škubání mladých. Jak napsal 5008 totálně obrané. ahoj
Děkuji za názory,pokusím se doma později najít fotky již hotových mláďat.Ted nejsem doma,snad najdu.
kakapo2
napsal(a):
To první foto tam nepatří,jsem jen na mobilu v práci a zle jsem viděl..omlouvám se
lavice
napsal(a):
Ach jo, raději nic nehledejte
Bohužel musím najít, protoze mne tady někdo neprávem osočuje...já nevím jak je to možné,ale ani jedno mládě co mi ta pára odchovala nebylo po vyletěni nějak oškubané...kdyby tomu tak bylo ,tak bych přece takovou fotku tady neuváděl.. Dal jsem.ji tu proto aby bylo vidět,že mají mladé 2x ročně a přesto mi tu někdo píše,že jsem hlař ...
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
kakapo2
napsal(a):
To první foto tam nepatří,jsem jen na mobilu v práci a zle jsem viděl..omlouvám se
Nějak jste se do toho zamotal,omlouvat se nemusíte na prvním fotu je totálně obrané mládě.
Mě taky jedna pára mnichů škube mláďata, ale pak jim peří normálně doroste. Já si myslím, že to taková tragédie není. Copak ten chovatel za to může!? Prodává snad hotové a opeřené mládě a ne oškubané holátko.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.87.118
To oškubané mládě není žádné holátko a že se pak prodá je pravda,ale...??Může za to že takové ptáky nabízí, případný kupující bude mít velkou radost.
5008

XXX.XXX.228.41
Kokr
napsal(a):
Mě taky jedna pára mnichů škube mláďata, ale pak jim peří normálně doroste. Já si myslím, že to taková tragédie není. Copak ten chovatel za to může!? Prodává snad hotové a opeřené mládě a ne oškubané holátko.
Vůbec jste nepochopil o co tady jde. Nebo snad hulíte stejnej matroš jak kakapo2 ? 🥳🥳🥳🥳🥳🥳
5008
napsal(a):
Vůbec jste nepochopil o co tady jde. Nebo snad hulíte stejnej matroš jak kakapo2 ? 🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Vazeny pane,ja nabizim takoveho ptaka,ktery je na fotce co vam tu posilam a ktery pravidelne odchovava ,aspon teda za ty roky co jsem je mam ma 2x za rok..Mladata od nich az to tak nevypada mozna na te fotce jsou po vyleteni pekne a je jich hodne...Ja jsem nejake fotky nasel,trvalo mi to asi hodinu prohlednout asi 10000 vsech rodinnych fotek,ale aspon jsem nasel dukaz,je pravidelne odchovavaji a dokonce dukaz ze 2x za rok odchovavaji.Kdo vam takovy dukaz da?A samozrejme to vi i moji pratele a zakaznici co ke me chodi...Bohuzel jsem nenasel fotky z burze kde jsem jich mel v prenosce 6 penkych mladat...Vsechny koupil pan s Polska,ktereho vidim probihat v Prerove kazdou burzu.A jeste malickost ja nekourim ani cigarety,natoz pak nejaky matros...
Chtel jsem pridat i videa jak se krmi a pari,ktere jsem nasel,ale to tady nelze ulozit,pouze fotky.Fotky jsou za posledni tri roky,co mam tenhle mobil.Pridavam taky moje Amazonky,kvuli kterym zrejme musi pryc pary Alexandru velkych,Penantu a Barnardu limcovich...Ale byla to tezka volba,jeste sem se rozmyslel mezi 4 pary Kakadu ruzovych kteri maji 3 a 4 roky a letos mi odchovali poprve 5 mladych,nebo 3 pary Amazonanu modrocelych kteri mi temer kazdy rok odchovavaji plus minus 8 mladych,nebo 8 paru Alexandru malych kterych jelikoz me temer vsechny voliery maji 5 metru chovam po dvou parech spolecne v jedne voliere.Proste tezka volba a kdo neveri,nech klidne prijede na kafe a podivat se...
Pridavam jeste odkaz na muj kanal na youtube kde jsou k videni nektere moje videa papousku a volier krome jinych videi...
https://www.youtube.com/user/kakapo22/videos
5008

XXX.XXX.228.41
Kokr
napsal(a):
Můžu vědět co jste kdy odchoval? Podle anonymního profilu tak vši ve vlasech! Asi to máte z toho hulení!
Pokud nevidíte, že to mládě je totálně obrané, tak jste slepej, nebo…….. tak jak kakapo2 který nám tvrdí, že se to na fotce jenom zdá. Tak se už probere oba
5008
napsal(a):
Pokud nevidíte, že to mládě je totálně obrané, tak jste slepej, nebo…….. tak jak kakapo2 který nám tvrdí, že se to na fotce jenom zdá. Tak se už probere oba
Já netvrdím, že není obrané!!! Pořádně si přečtěte co jsem napsal! Jen říkám, že se časem normálně opeří, že to není taková tragédie!! Prodává snad hotového ptáka! Mě to mniši taky udělali na na fotce jsou úplně v pořádku! To je vše co jsem chtěl poznamenat! Slepý nejsu, ale nechápu proč ho tady nazýváte vyhulencem! A proberte se hlavně Vy! Pořád čekám na ty fotky Vašeho odchovu. Tak se ukažte!
5008

XXX.XXX.228.41
Kokr
napsal(a):
Já netvrdím, že není obrané!!! Pořádně si přečtěte co jsem napsal! Jen říkám, že se časem normálně opeří, že to není taková tragédie!! Prodává snad hotového ptáka! Mě to mniši taky udělali na na fotce jsou úplně v pořádku! To je vše co jsem chtěl poznamenat! Slepý nejsu, ale nechápu proč ho tady nazýváte vyhulencem! A proberte se hlavně Vy! Pořád čekám na ty fotky Vašeho odchovu. Tak se ukažte!
Přečtěte si celé vláklno!!!!! Neprodává mladé, ale rodiče a tvrdí že mladé neškubou, což je lež
5008
napsal(a):
Přečtěte si celé vláklno!!!!! Neprodává mladé, ale rodiče a tvrdí že mladé neškubou, což je lež
Starší chovnou páru Alexandru velkých...Kdyby měl někdo zájem.Jsou u mne asi 6 let a vždy měli mladé 2x ročně....jak vidíte na fotce první ještě v budce a už dlasi vejce...více na ...tel.604204773
Toto je původní text, co napsal! Kde je napsané, že neškubou mladé? O škubání mladých tam nic nepíše! Dal k tomu fotku samice s mládětem a s vejci. Ano, mládě je obrané! Ať se ozvou ti, kteří mláďata kupovali. Byly oškubané? Asi ne, když je všechny prodal! Proboha u 90% chovatelů se najde pár, který toto dělá. Pokud se nepoškodí folykula, že které pírko roste, tak se nic nestane, peří normálně doroste! Nechápu proč je tady lynčovaný člověk, který tam dal nevhodnou fotku? A navíc od někoho, kdo není schopen si vyplnit svůj profil a neumí nám všem ukázat, že něco někdy odchoval! Ukončeme tuto diskuzi o ničem! Kdo chce, ať si alexandry koupí, kdo nechce, ať se nestará po čem mu je h...o!
5008
napsal(a):
Uz to fakt nehulte,Ja jsem nikde nenapsal,ze se vam to jen zda,ja sem napsal,ze vsechny mladata po vyleteni byly v poradku a uspesne sem je prodal...ani jedno sem nepouzil do polevky...a uz mne svym lhanim nestvete...
5008

XXX.XXX.228.41
kakapo2
napsal(a):
Uz to fakt nehulte,Ja jsem nikde nenapsal,ze se vam to jen zda,ja sem napsal,ze vsechny mladata po vyleteni byly v poradku a uspesne sem je prodal...ani jedno sem nepouzil do polevky...a uz mne svym lhanim nestvete...
No už se bojím. Nemůžu za to, že vám pravda nechutná
kakapo2
napsal(a):
Vážený pane, vykašlete se na něj! Díval jsem se na Váš profil a některým chovatelům, včetně mě, se o tom co chováte a co jste ODCHOVAL, může jen zdát! Hlavně takovým 5008! Anonymní profil, takže se nic nedozvíte, na výzvu ať ukáže fotky odchovů nereaguje, jen blbě kecá! Člověk, který má vlastní kanál na YouTube, kde prezentuje svůj chov, se nemůže nechat rozhodit nějakým vyhulencem 5008! Až ukáže on svůj chov, pak může někoho oslovit a zapojit se do diskuze!
Kokr
napsal(a):
Vážený pane, vykašlete se na něj! Díval jsem se na Váš profil a některým chovatelům, včetně mě, se o tom co chováte a co jste ODCHOVAL, může jen zdát! Hlavně takovým 5008! Anonymní profil, takže se nic nedozvíte, na výzvu ať ukáže fotky odchovů nereaguje, jen blbě kecá! Člověk, který má vlastní kanál na YouTube, kde prezentuje svůj chov, se nemůže nechat rozhodit nějakým vyhulencem 5008! Až ukáže on svůj chov, pak může někoho oslovit a zapojit se do diskuze!
Děkuji.
5008

XXX.XXX.228.41
Kokr
napsal(a):
Na to abych se tady zapojil do diskuze nepotřebuji Váš souhlas!!! Tak už přestaňte dokola lhát