Zkušenosti s pletivem Pavelka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.8.2022 07:56
Lukes

XXX.XXX.24.143

Dobrý den, máte někdo zkušenosti s tímto pletivem? Pán to má docela levné, tak se ptám než objednám, abych pak nelitoval. Děkuji.
https://www.ploty-pavelka.cz/chovatelske-pletivo/pletivo-na-voliery-pozinkovane-19-1-4-5mm/

2.8.2022 15:20
mara35

XXX.XXX.58.161

Dobrý den toto vypadá a to i cenou na čínské pletivo a tam je to s kvalitou všelijaké. Osobně používám na voliéry už jenom pletiva Esafort nebo případně Agrisald od Italského výrobce kde mám jistotu že všechny oka jsou opravdu rozměrově stejné a drží linii . A například Agrisald teď stojí zde https://www.msdo.cz/pletivo/eshop.asp?cd=138&typ=r&aktid=20 3146,- Kč což už není zas takový rozdíl .Mě jednou například dodal jeden prodejce při objednání Esafortu jako údajnou náhradu jakesi noname pletivo a to jsem mu ihned vrátil jelikož se to třepilo a už na první pohled nebyly oka rovnoměrné.

Snad vám to pomůže v rozhodování co pořídit.
S pozdravem Hrubý M.

3.8.2022 10:15
Pepa2512

XXX.XXX.165.192

Pletivo Agrisald je svařováno až po zinkování, takže v místě svárů chybí zinek, takže použitelné tak do vnitřních prostorů. To už je lepší ta Čína.

3.8.2022 11:21
Lukes

XXX.XXX.24.143

Pepa2512 napsal(a):
Pletivo Agrisald je svařováno až po zinkování, takže v místě svárů chybí zinek, takže použitelné tak do vnitřních prostorů. To už je lepší ta Čína.

Chci to na venkovní voliéry, takže asi bude lepší ta Čína no. Uvidím jestli někdo přidá nějakou zkušenost. Dekuji

3.8.2022 11:46
Rotvik

XXX.XXX.109.38

Používal jsem loni na dřevěnou konstrukci.Není to úplně top,ale dalo se to + jejich doprava zdarma.
https://www.e-pletivo.cz/obchod/lesni-ovci-pletiva/svarovane-site-chovatelske/svarovana-sit-19-x-19-1-4-mm-zn/

Záleží zda máte konstrukci dřevo nebo ocel,hliník.Na dřevě se dá ledacos nahnat,což u přesného kovového rámu ne.
Na kovový rám bych volil Esafort.
Ať se daří

filozof

3.8.2022 12:18
filozof

XXX.XXX.0.243

Rotvik napsal(a):
Používal jsem loni na dřevěnou konstrukci.Není to úplně top,ale dalo se to + jejich doprava zdarma.
https://www.e-pletivo.cz/obchod/lesni-ovci-pletiva/svarovane-site-chovatelske/svarovana-sit-19-x-19-1-4-mm-zn/

Záleží zda máte konstrukci dřevo nebo ocel,hliník.Na dřevě se dá ledacos nahnat,což u přesného kovového rámu ne.
Na kovový rám bych volil Esafort.
Ať se daří

Tak tam už nikdy,před třemi lety jsem od nich koupil tři baliky,boule,chybějící drát , mezera čtyři centimetry,rezne.Asi berou nějaký výmět a prodávají s velkým ziskem.A to mám Číny nějakých 300m na voliérách 19x19x1.4 mm a dobré,déle než dvacet let,kupoval jsem v Zempu Bečváry.Té Číny jsem různě zpracoval u kamarádů možná na kilometry,nejsem firma,jen jsem pomáhal při stavbě voliér a takovouto hrůzu jsem nepotkal.Nijak jsem to s nimi neřešil,stejně by to nemělo cenu,jen dohady o ničem ,na to nemám čas,ani náladu.Pletivo mám naštěstí jen jako tuplovku proti škodné a jsem letitý řemeslník,který si poradí se vším,takže boule mírně srovnány kulatkami zvlněním osnovy,hrozná práce.

3.8.2022 15:02
Rotvik

XXX.XXX.109.38

filozof napsal(a):
Tak tam už nikdy,před třemi lety jsem od nich koupil tři baliky,boule,chybějící drát , mezera čtyři centimetry,rezne.Asi berou nějaký výmět a prodávají s velkým ziskem.A to mám Číny nějakých 300m na voliérách 19x19x1.4 mm a dobré,déle než dvacet let,kupoval jsem v Zempu Bečváry.Té Číny jsem různě zpracoval u kamarádů možná na kilometry,nejsem firma,jen jsem pomáhal při stavbě voliér a takovouto hrůzu jsem nepotkal.Nijak jsem to s nimi neřešil,stejně by to nemělo cenu,jen dohady o ničem ,na to nemám čas,ani náladu.Pletivo mám naštěstí jen jako tuplovku proti škodné a jsem letitý řemeslník,který si poradí se vším,takže boule mírně srovnány kulatkami zvlněním osnovy,hrozná práce.

Každého věc,já a moji dva kolegové loni cca 300 m a vše v pohodě.Bral jsem tam už dříve i plotové pletivo a komponenty.S firmou nabyl sebemenší problém,například při záměně.

3.8.2022 15:25
Ondřej Husák

XXX.XXX.249.254

Pepa2512 napsal(a):

Agrisald mám venku šest let a není problém.

Přidejte reakci

Přidat smajlík