Dobrý den,
ráda bych se zeptala na Váš názor, kde ideálně sehnat papouška, konkrétně se mi jedná o pyruru. Moc jich zrovna není. Máme sledovat inzeráty tady, Bazosi apod.? Nebo se vypravit na nějakou burzu? Pro nás je nejblíže Lysá nad Labem, ale o jejich burze jsem nečetla nic dobrého, co se účasti týče.
Zverimex je asi poslední možnost, ale tam by ji zřejmě stejně neměli.
Předem děkuji za názory
BlankaK
napsal(a):
Dobrý den,
ráda bych se zeptala na Váš názor, kde ideálně sehnat papouška, konkrétně se mi jedná o pyruru. Moc jich zrovna není. Máme sledovat inzeráty tady, Bazosi apod.? Nebo se vypravit na nějakou burzu? Pro nás je nejblíže Lysá nad Labem, ale o jejich burze jsem nečetla nic dobrého, co se účasti týče.
Předem děkuji za názory
sledovat různé inzerce, v obchodu nekupovat a na burze když to lze tak se tomu vyhnout, ač většina chovatelů na burze je poctivých, je tam i velké množství podrazáků, a vy nevíte, jestli zrovna nenatrefíte na něho, nejlepší volba je zajet si pro papouška k chovateli, podívat se v jakých podmínkách je drží, jaké krmivo předkládá a trochu si popovídat.
BlankaK
napsal(a):
Dobrý den,
Předem děkuji za názory
Zavolejte na 607 821 623, jsem od Liberce.